^ Јас па не знаев за каков список се зборува. Ти благодарам сесилија. А зошто Реинбоу рече дека веќе го нема?
Реинбоу мислеше на список по кој сите форумџики се подредени по добивање ѕвездички Не на тој посебно за секој
Ќе мора да ги прикачиш прво на некоја страна како http://www.fotografija.com.mk и може да го пастираш само линкот или да ги ставиш со .
Зошто на некои мислења мои за кои имам и добиено (отварам добиени ѕвезди што се наоѓа под сликата), не ми дава да ги отворам мислењата и ми пишува "Немате дозвола да ја читате оваа категорија." ??
Jaс да прашам нешто, зашто има опција во контролен панел, поточно во прилагодувања : Извести ме ако некој ми даде ѕвездичка: Ќе добивате лична порака секогаш кога на некој ќе му се допадне ваше мислење Да Не а неможе да се одбере опцијата "Да" ?
Затоа што иако постои опцијата, таа не може да работи. Не работи, се надевам ќе проработи со новата платформа.
Зошто ми стои Имате -1 непрочитани пораки? Немам ништо во сандачето за пораки а си стои -1,не ми е јасно
Нека ти прати некој порака и ќе се избрише тоа. Можеш и сама да си пратиш Лукс, нема врска тоа, ако некој ја избришал пораката, кажува дека е избришана и од кого
Нели некои членови на чет не зборат и имаат црвено сијаличе а зошто кога ќе отидеш кај нив на профил пишува дека не се уклучени а всушност се ? Кај што пишува последна посетеност има црта а не датум-
^ контра панел прилагодувања глобални прилагодувања, петата опција по ред (Сокриј го мојот онлајн статус: Сокривањето ќе биде ефективно при вашата следна посета на форумот.) Да Не