@Bridget многу добро праша...т.е спомна...толку многу теми за корона. Нели слични теми се? Или да чекаме сега: Теми... 1.короната и 1 одделение 2.короната и средно. 3.короната и зимниците (врв ќе е) 4.корона и нова година. Главната тема е доста и за бременост со ..друго шит непотребно. Истите прашања муабети секаде се вртат. Сепак вие одлучувате.
@RainBow , не ми кажа каде виде шега и оф-топици во темата? Пошто ако е тоа 'причина' за бришење, тогаш нема основа. Пошто ни имаше шеги, ни оф-топици.
Кој оф-топик? На 5 страни се дебатира еден тенисер, моето е оф-топик? Ар ју факинг кидинг ми?? У ствари, шо ве ебаам сите. Ако не разбирате шо ви кажвам, не е мој проблем.
Оф топик беше преписката. Поточно лично се занимававте. Јас се извинувам за тенисерот, ама не станува збор за тенисер туку за пример како бегаат работите од контрола.
Како лично се занимававме? Зборував за можни исходи. Читате шо пишам, или не мојте шумата да ја видите од дрвата како Ѓокович и шо зборал премиерот на Ромски? Ај ви се молам... Да ти забранат да реплицираш на нечие обраќање? Шо не ги избриша и претходните кои ми се обраќаат? Или тие можи да ми се обраќаат 'лично', а јас не мом да реплицирам? Правила на форумот, мај ес.
Не зезај. Прочитај ја само последната страна на твојата тема и повеќе од јасно дека беше чист оф и тролање. Биди објективна. Реин е овој пат во право.
Јас да бидам објективна? За шо бе Косми? Не тролам, сериозна сум. Да повторам: Тоа што не разбирате шо пишам, до капацитето ваш е, не до мене Еве и за тебе да го повторам прашањето од претходниот пост: Да ти забранат да реплицираш на нечие обраќање? Шо не ги избриша и претходните кои ми се обраќаат? Или тие можи да ми се обраќаат 'лично', а јас не мом да реплицирам? Правила на форумот, мај ес.
Знаеш дека те поштувам ама мислам дека треба малку relax да си дадеш од нетов, преголемата употреба негативно ти влијае, некогаш си напорна и све сфаќаш лично. Чил Вајлд
Па и Бриџа ја избришаа. Твојот главен пост остана. Не знам кај е шумата а кај се дрвата. Не те банираа ваљда?
Не можам толку брзо да читам Ама на тема која е во фокус на интерес би било фино да имаш поиздржани постови а не чет. Не дека јас немам за што да се лутам или да зборам за нечиј капацитет. Одбирам да не го правам тоа. Инаку би можела цел ден да терам лични преписки во некои теми, ама никому не е забавно а и глупо потрошено време е
Белки на твоето прашање ќе одговорат. Моето веројатно нА советот за безбедност ќе биде спомнато на дневен ред. Ама и не мојш на свои луѓе да му затвориш слични теми како дупли... Зш после љутење, озборување, рецки, рачки и нема да има лајковање по темите. Лудило. За секоја нова тема за корона по едно киндер јајце.
Од лајковање никој аир не видел, ама од коментар по коментар после љутење и озборувања легендата раскажува имало некој аир
Па како ами. Тебе ќе ти затворат тема, после ти ќе чекаш прилика да се буниш за друга слична тема од друг член зошто не е во канта... Итн... Домино.