ама се рестриктивни. Конкретни се. Ако 'избегаш' од темата, ги бришите постовите. А кога зборуваш со некој за секс, не мора исклучиво само за фетиш да зборуваш, или исклучиво за поза, или исклучиво за кондоми.
Мене ми е бизарно да ме чита општа публика за детали од мојот секс живот. На тој што сакам да му раскажам, му раскажувам секако , не ми треба форум чет за тоа. Значи не сакам со сите исто да делам инфо. Не ми се сите исти по значење , зашто би знаеле исто за мене . Па скрин шоти, па трачеви па бла бла...во ваков муабет треба взаемност..
Има теми и за се што се збори во 40ка па зошто таа тема постои? @WildMk Немој да се надеваш дека некој ќе ти отвори тема за да ја фураш својата агенда. Треба да биде малку поразлично од она на што сме навикнати од тебе.
Еве и тука ќе ти дадам мислење. Супер што си замислила Ама темата нема да оди во таа насока Ќе пишуваат само манијаци и ќе премине во биртија. Тоа сакам да ти кажам иако замислата не ти е лоша.
Ама ако не се проба да се види во која насока ќе оди темата, може само да претпоставуваме дали ќе премине во биртија или не. Ако не чини темата ќе се затвори, ништо страшно, ни прва ни последна.
Ова е поинаку вајлд знаеш и сама И знаеш и кој се не коментира низ категорија секс и во каков правец се муабетите. Не е битно. Еве те подржувам за твоја тема. Кешки ќе си ослободиш и ти душичката твоја да "збораш што сакаш"
@WildMk Отвори си тема во секс категорија "Сѐ околу сексот" и четајте. Ама само ако видам за пиперки да правите муабет, одма пријавувам кај модератор.
Манијаци има во секоја тема, тролови и непожелни постови и личности. Се бришат, се банираат. Така и тука.
Зелда ма. Од понеделникот си зачленета, денес е среда, ти веќе имаш став Полека малку, види прво кои членови пишуваат, за што.. ..или ги знаеш од претходно
Тоа е проблемот. Што каде и да отворам тема за мангал (секс) муабет, или кај и да зборувам, теми ми се затвораат, постови ми се бришат. За да нема кршење на правилата за оф-топик и четање, баш затоа сакам една тема со четање, и која е поопширна. Како 40ка, или Младинско ќоше.
Ууууу да се знае кој е шеф тука, само строго со новиот "персонал". Мислиш во понеделник се родила а денес среда она веќе има став
Зарем малце теми има за Секс?Мислам дека и повеќе од што треба има,во подфорумот Секс.Немам ништо против да се отвори она што го бара членката,али освен дрка*ии и манијаци,незнам кој друг таму би пишувал.