Сите ги знае. Знае се на форумот, кој каде пишува и каква тема отворил. Баш чудно. Нели??? Од понеделник попладне до сега се само 48 часа
Не тоа битно,јас што правам,јас не сум тема,и сум едно од ретките Машки,кој не се замара со темите Секс.Фала
А ти оти не си отвориш една за тоа што тебе те мачи и го пишуваш по сите теми? Не мора да бидеш condescending
Може е стара членка, може читала. Има проблем? Или ако заминеш еднаш од форумот и после амин враќање, со полиција треба да те ловат?
Немам зашто да отворам тема,има теми и затоа во нив пишувам.Имаш доволно теми за Секс,и таму пишувај,кој ти брани?
Ама јас те разбирам тебе,и ти реков дека немам ништо против,читај малце што пишувам,смири хормони.Гледаш дека не ти дозволуваат,и сеа ?
Популарни и нтересни сте, цел свет ве чита, на работа порано си имавме фејворит ликови. Абе селебритис без ич труд сте
Како и да е. Не смее пак да се зачлени? А и ти како модератор мора прво да знаеш дека прекршува некакво правило па да реагираш а не ко баби на чешма -ти дете чие беше, познато си ми.
Јас тебе те читам, ти не ме читаш. Сега ќе треба да повторам она што веќе објаснив, па после да велат дека 'се повторувам'. темите за секс се конкретни и чатање и оф-топици се забранети. Чет тема за секс, нема да биде за конкретен проблем, преференција или што и да е, туку ќе биде општа и ќе може да се четува.
Има теми во вид на: Мајчински муабети, ФМЌ, 40-ка итн., па сега е болка да имало слична за секс? Нека си отвори. Кој сака нека чита и пишува. Кој не сака не мора. Не дека ви е ставила нож на грло. Нели секој си има слобода да си отвора теми какви што сака?
Вечен дрвен адвокат си Немора некој да прекршува правило Бригито, за да му се обратиш. Прво,.јас сум член како и ти и имам право да дискутирам, нормално ,почитувајќи правила И со она "муабет на чешма" и " баби на чешма" веќе некако...досадна стана. Незнам како си ги рангираш твоите муабети од "високото интелектуално ниво" ама.за некои и ти си еднаква на нешто