Може треба правило да има на форумот да си фин со новозачленетите. Само, те разбирам, навика е тоа, да пуштиш корени некаде и да мислиш дека твое е.
Важно не ми е навика да пљукам кај ќе стасам и да ругам кого ќе стасам притоа мислејќи дека сум тхе бест и дека мојот муабет е на цена
Е Зелда сега .....нешто нешто ежот Мене ме препознале луге тука, и јас сум препознала, и не ми е баш најмило за тоа, значи дека помалку ќе зборам. Иначе да, има квалитетни ликови и не ме чуди што се омилени и " омилени".
Не? Па ти прва почна со напад на членка -види ја, вчера се зачлени и веќе став има Мислиш право на став имаш ако наполниш одреден стаж на форумот. Демек да ја сместиш каде и е местото? Да ќути и да не изводи многу?
Зошто да не ти е мило? Ако нема некој попаметна работа нека те препознава, можда и мене некој ме препознал па знаеш колку ме тангира, ич од ич. Има секакви членови како и во животот, финтата е што колку си поразнолик толку бодеш очи како @WildMk пример. Еве ќе дочекам ли да отвориете секс-чет тема, што тоа толку пречи, ко божем сите девици тука на форумов да сме збрани
Да ќути?! Каде такво нешто пишува?! Јас сум рекла?? Да сместам некого кај му е место?! Цитирај ме те молам. Не си додавај како ти што знаеш.Ти што си читаш меѓу редови кај мој пост, за себе задржи си. Така НЕ. Оди кај друга членка и нафрлај и како знаеш Ако јас сум почнала, колку знам и реплицирав на друга членка, тебе.НЕ. Еве стварно незнам зошто се најде засегната
Дали ти тука не советуваш да се подразмисли пред да напише мислење во тема? Дали тоа не е обид за заќутување? Да видела кои членови пишуваат? Што треба ова да значи?
Затоа што сум зборела на пипави теми од приватен живот, среќа имам аутлети надвор од форум па сум немала потреба за ПРЕпипави да зборам, едноставно не сакам ојле дојле да ме препознава. Ама тоа е ризикот стално. Реков и јас сум препознала, и не трчам да раскажам негде, си ќутам, ама во приватен живот не би сакале тие луге претпоставувам да им читаш она што пишувале како анонимни. Не кријам лешеви у фриз, едноставно сум интроверт ко шо спомнав другде
Со тебе не ми се дискутира, напразно е се, бидејќи секој твој пост наменет за било кого е веќе испревртен. Не ја гледам твојата потреба да се заложиш за некого толку многу..
Ти мислиш дека форумов е анонимен? Не сум ти била во фрижидер да видам што криеш, навистина Ама поарно сурово искрен отколку лижигз и лецемерен, бар јас така мислам, не мора да се соглсуваме сите за исто, во тоа е убавината, во разноликоста.
Гледам многу напната ситуација, не е лошо да се прифати и шала некогаш, или е? Другото нема да го коментирам
А јас па ти објаснив колку мене не ме засега ич од ич не/анонимноста/препознавањето/познавањето зошто тука започнува лицемерието. Се надевам и тебе ќе ти стане гајле еден ден, ни мило, ни не мило ќе ти е