Дуплите профили и 'од ново зачленетите' имаат помалку лица од оние членови на кои матична им е 40ка. Не сите во 40ка ама добри 70%.
Оф, нема да пишувам од проста причина што, не сакам да споделам моја приватна работа. Еве тоа се си мои приватни ствари, твои, на рајко на петко. Скраја да е за сеири или не знам што. Нека си фаќаат кој сака сеир мене ниту ме интересира нечиј сеир нит ќе пишувам од проста причина што тоа е моја интима и ништо друго. Ме напна и мене Вајлд некна со нејзиното "едуцирање" и не знам стварно како не може да сфати дека може да ја едуцира дома керка и мене ама ич не ме интересира нејзиното "едуцирање" за било што. Иначе пак ќе кажам оти сум тип што не осудува никого и сакам да им се даде шанса на сите кој што сакаат са живеат како сакаат, во случај вајлд да си пишува во соодветна тема. Така најдобро за неа ќе биде. Нека се празни во соодветно катче. Сите среќни
Повели на пуканки. Мојата цел беше друга, ама нема да се објаснувам или расправам тука зошто и како, многу негативност
Небитно дали и колку практикуваат, не сме тука за да си ги мериме, ама на некој стварно многу му се збори за секс. Мене не, ама ако сака некој да дискутира, зошто да не? Како што некој едвај чека да напише во тема што јадел, каде бил, како исчистил дома и слично, некој мисли само на секс. Во наше село манијаци ги викавме И тука уште така ги викаат. Ама толку многу нови термини има денес за никој да не се почувствува дискриминиран, треба да ги пуштиме луѓето да зборат за што сакаат. Освен за она што е со закон забрането.
Зошто етикетираш за 40 ка?? Ако си сигурна во било што пријави, не е во ред да навредуваш притоа не си пишала ниту еден збор таму. Од каде мислењето со добрите 70 %. Што испаѓа сега, сите ние што пишуваме таму 5 години сме лицемерни? Зарем напишавме етикетиравме за некого нешто лошо освен што си го раскажуваме секојдневието се шалиме се подржуваме?! Еве јас лично во 40 ка никогаш немам прокоментирано лош збор за било кој член од форумот . Ниту сум забележала некој да пишува негативно. Вака испаѓа дека можеби надвор од 40 ка сте лицемерни а?! Зошто да не?! Зошто побогу етикетирање. Еве не ми е јасно. Овие вакви биле оние онакви. Човека да не му е да напише некаде збор два. Веднаш се наоѓа некој експерт да етикетира. Боже боже...
Не осудувам ни јас, но немора сите за се' да се согласуваме. Некако како да мора да пишуваме излегува, па не сакам за својот кревет да кажувам детали, не па чет муабети. Нема да пишувам таму и готово. А за скриин шотови биди сигурна дека ќе ги има, како и до сега па ги откопуваат при првата сопка
ти го почна ма муабетот со мерење) Нека има тема. Проблемот е што крајот не можат да и го најдат. Таа треба да постави тек на дискусија, а самата забегува во "бо бо брат, ми се е$#@ до посе$#@ муабет. Резон нема за тој тип муабети во посебна тема.
Истото го мислев и коментирав погоре. Истото. Нема шанси темата да опстане, се знае што ќе биде и како ќе биде унапред.
Имаш поголеми шанси да легнеш со на некоја од форум мажот и отколку да ти опстане тема и она што си го наумила за дискусии на форумот.
Ај пиши воведни зборови па предочи ги на жирито. Толку е тешко да дефинираш што сакаш? Ајде малку, мисија визија креативност...
А што ако викаат кока кола? И зошто вооошто би требало баш ти некого да едуцираш за секс? Да не имаш диплома или си сертифициран сексолог..
Вајлд ако дошло време ти да ме едуцираш за секс пре би у часни сестри да прејдам. А за тема, отвори си, кој ти брани...
Па зошто тогаш бараш одобрување овде и страни се испишаа за мислења од другите? Отвори ја ајде, па ќе видиме колку ќе опстои