Оти ќе ми ја избришат ако 'не им фати умот' . Доста ми е од теми и постови избришани, па пред да почнам воопшто, да прашам. За да не биде само да заврши уште една тема во канта.
Otvori tema ke se vidi dali ke ja bide ili ne. Nisto strasno ako zavrsi vo kanta. Nisto nema da zagubis, toa e toa.
па не е баш така. Младинско ќоше така баш се отвори. Исто не гледаа луѓе зошо уште една чат тема,несериозна ќе била...па некое време се покажуваше како може да изгледа и ја почнаа. Ќошено е по на ниво и од 40ка. не се ова посебни услови за Вајлд, пошо Вајлд е многу прогресивна за нас затуцаните 'кока кола' луѓе
Пишал некој погоре. Јас пак ќе ти кажам кој како сака и за што сака нека пишува Ама ти сеа судиш пишувале кока кола за секс а ваму демек отворена си и без предрасуди Нека пишат и таван и лустер и кока кола ич не ме замара тоа Што сакат нека пишат исто што и ти ќе пишеш се до моментот кога знаеш премногу да напнеш или "едуцираш" како што мислиш ти Јас никогаш немам пишано кока кола ниту сум расправала нешто .. За оговарање не знам тоа, ваљда тој шо оговара знае Пак ќе ти кажам сум за ако сакаш тема. Ич не ме занима кој што сака нека збори и каде сака нека пишува Сите си пишуваме кој кај има желба. Јас пред точно 5 год влегов во 40 бидејки претходно кратко ги читав ми беше интересно и се зачленив и почнав да си барам преференци е сеа други ми се преференците и така натаму.
Nisto od krstevkata, brkaj rabota, otvaraj tema da vidime za sto se ispisaa tolku strani za da dobies amin
Според мене нема ништо лошо во тоа да има уште една плус чет тема. Еве пример, темата 3та смена, тема за вечерно четување. Нека има и една таква општа тема за преку ден. Не мора стриктно за секс, општа, кој сака за што сака нека пишува, во зависност како ќе се развие разговорот. Некогаш едноставно ти се четува со рандом членови кои сакаат да се приклучат во дискусија, без да се спамираат темите. Четот е за оваа намена, но не е баш функционален. Барем јас никогаш не сум го користела. Може и добра варијанта е четот кој веќе постои да се користи повеќе за оваа намена. Сепак, не гледам проблем ако има уште една чет тема, дали општа или со конкретна намена, тоа модераторите нека одлучат.
Премногу сериозно си сфаќаш се во животот па и обични глупости како на пример ќе те избришале. Сериозно?! Чудна си ми искрено. А така на моменти си ми супер личност. Супер грл. Е јбг Опушти се и уживај. Форумот е за рилекс и слободно време, стварно не знам како можеш толку здраво за готово се да сфаќаш кога ќе седнеш пред екран со непознати ликови. Не сме тука на работа ниту колеги ниту роднини ни па пријатели. Само губиме малце време и се забавуваме толку е. Тука завршува се.
Вајлд многу пати се спомна денеска твоето ецуцирање, ајде јавно да ветиш дека нема да го применуваш веќе
Ама ти рече ќе си се нервирала. Нема што да те нервираат глупости озбилно. Да едитирам, те прочитав скоро некаде каде вака пиша јас ве едуцирам" или беше "треба ли јас да ве едуцирам" Мислам глупо е, и тоа го имаш кажано мн пати. Никој не едуцираш вајлд. Баш жапче ја лајкав тогаш кога ова ти го кажа. @zhap4e И некогаш напињаш, да. У осталом си супер девојка.
-Кока кола терминот е стварно безвезе, ко за во манастир. -Да се дупиме и -ми се еба ми се плаче ептен е -МТВ за 5 стотки. Толку ли е тешко нешто измеѓу да се најде?