Ми се ебеше ненормално многу ама се одлучив за метод за апстиненција подлучени пиперки. Мислам, мене ако ми се ебе одам и ебам, не кажувам на форум. Ама ако некој порадо би зборел дека му се ебе наместо да ебе, која сум јас да бранам
Едноставен човек сум јас, што ми се прави - правам. Сега грав ќе одам да јадам, тоа е на менито денес
мене крофна на друго ме асоцира... посебно полнета мада мој термин за полнета крофна е мисирка за тенксгивинг
Размисливме убаво за темава, ама одговорот е сепак дека нема да биде од некаков бенефит. Имаме цела посебна категорија за секс во која може да се пишува. Може и муабетот да се прави и во постоечките чет теми доколку некој сака, тоа не е никаде забрането, па нема смисла една тема да е само за тоа. Членките кои сакаат да прават таков муабетож ќе го направат и во постоечките теми и во категоријата секс, оние кои не сакаат нема пак да пишуваат ни во посебна тема, па некако е излишно и самото постоење на таква тема.
У "друштвово" уште јас фалам, за да е комлетно. Екипа звана Невоља. Еве Цууум!!!! *додава зачин у манџата и бега*
Само да ви кажам и полнети пиперки се перверзно јадење, кој знае како е стискан филот во пиперката Да се задржиме на пиперките со лукче и ајварот. @WildMk Во 40-ка ќе огласиме отворен повик за кој сака да прави муабети за секс, кока кола, мафе и сл. Ти ќе тераш за тоа муабет, ние другите ќе читаме и ќе се преправаме дека не читаме и ќе збориме за пиперки и грав. Додуша и мојот пмс беше на дневен ред денеска и пробаа трудна да ме направат, а јас уствари мака имам.
Човек да не излезе да прошета сте И сега шо бидна со темата, ќе не едуцираат или не? На мисла сум оти