Ако мислиш дека стварно за булинг се банираат членови,мисли си. За се што наброја не се банира ама затоа за ваква “љубопитна глупост” жмаат навечер и демнат. Е супер ќе беше ако беа и за други работи вака коректни.
А тоа што јас имам пишано убави зборови за неа не мора да те тагнира тебе и да бидеш цинична. Не знам каде виде дека бранам некого,културно те прашав за одговор. Ама ти секогаш сакаш да дадеш изговор. Нека ти биде. И фала што се изјасни дека и ти си умешана
Едно ме интересира...дали Кире и Дани беше дупли профил? Друго прашање...дали може пред секое отварање на тема да се побара дозвола од одговорниот модератор? Се претера со отварање на дупли теми.
Ај,прекинете.Профилите сигурно не ѝ се туку-така банирани. Еве,ако сака @RainBow нека објасни и готово!
Сфаќам дека се банира за провоцирање и навреди ама ако е претерано, пошо реално ако се банира за тоа цел форум треба да е баниран Не ми е другарка, немам појма која е, само прашав дали направила нешто сега пошо не изгледаше како да направила нешто од овој профил. Јас најискрено трол не знам што е мислам знам ама некако се' што нема објаснување се објаснува со трол
Дали е таа истата што откри профил на друга членка? Во темата Банирани корисници најдобро ќе биде да има објаснување за секој член што е баниран. За да нема прашувања по сто пати.
Не,само сметам дека е непотребно да се расправате за некоја која повеќе пати била банирана.Тагнав модератор за да ни стане јасно на сите зошто е банирана.
Истата е што ги откри фејсбук профилите. Кире и Дани треба посебни профили да си направат. И ве молам без расправии пак за истото.
Ќе ја отворам само да ја исчитам, да преместам што е за преместување и да избришам што е за бришење. Упатете со во соодветните теми за соодветните дискусии.
За да бараш хот лајн чат , прво треба форумот да биде 18 плус. Друго, ако сака некој да се едуцира, имаш Гугл. Има теми за еротски раскази, е отворете сеа за еротска поезија, и лупајте си шо ви е на душа. Никој не ви забрани.
Мислам дека токму во оваа тема објаснуваа зошто темата еротски приказни е затворена. Не знам дали е затворена.