Божегосподе, една чистка треба да се направи со модераторите овде, ко на сред село -Е. Ако немаат веќе нерви или волја да се занимаваат со форумот, да објаснуваат и да водат ред како треба, нека дојдат нови полни со енергија и желба за работа. @Mihajlo @Femina
Што разлика ќе направаше ако пишев - затворена Е? Ништо.. И тоа и тоа е потврдно дека е затворена А зошто е затворена нема прашање за да го одговорам. Веројатно затоа што веќе сум го одговорила неколку пати.. Ама ти си дежурна тука за да мрчиш.. така да нема да ти замерам. Веројато е професионална деформација мрчењето... Се ти смета..оди малку релаксирај се во некој спа центар, не се напнувај без потреба
Акo мoжеше пoвеќе дa се пoтрудиш зa сo мене дa се рaспрaвaш, мoжеше и пoгoре сo oдгoвoрoт. Ќе идaт нoви членoви, пoстaри кoи не знaaт штo и кaкo, твoјa рaбoтa е дa oдгoвaрaш нa прaшaњa. Не е дoвoлнo еднaш дa имaш нaпишaнo и дрскa дa си oтпoсле зoштo некoј те зaмaрa сo прaшaњa. Oчигледнo декa ти си тaa нa кoјa и требa oдмoр oд фoрумoт. Или тoa или тaкoв ви е нaрaвoт, пoтруди се дури дa се упикaш некaде, пoсле сите 4 вo вис, кo твoе дa е. Кaкo и дa е, време е дa oсвежaт сo нoви ликoви, aпaтијaтa ви се пoзнaвa, кaј тебе пoсебнo.
А вака, едно глупо прашање- не е поедноставно на дадена тема да се банираат вреваџиите наместо клуч на темата?
Ај озбилно сега без провоцирање, не мислиш за себе некогаш дека си претерано дрска и вреѓаш? Најискрено, самокритична биди
А зашто е затворена темата за еротски приказни? Зашто теми се затвараат ако на некој не му одговараат, а има место за дискусија, дали денес или па за десет години? Колку теми има у кантана шо не исполнуваат ни еден услов за неа, освен дигањето на шерифското его. Еве мене стварно не ми е јасно шо се затвори темана за провинцијалки шо идат само со цел да се омужат тука. Един проблем е шо не беше допишано и провинцијалци. Шо, лага да не е тоа, клевета? Не се сите исти, и ја би играла дел од нив искрено да живеам у вукојебина, али еве зашто да не си докажеме спротивно у темата? Оти демократија, право на говор, али и американски комлекс на цепидлачење и онаму каде што нема потреба, оти досаден живот.
Зa нaвреди сум бaнирaнa и избришaнa милиoн пaти. Истиoт третмaн требa дa гo имaaт сите штo вреѓaaт a гo немaaт.
Ја отворив темава за банирани корисници и, уау. Ја паметам оваа Розета Стоун, ама, толку упорна ли бе?! Мислам дека треба да ѝ се даде награда за најупорен и верен член. Tijanana, ZeldaSF, сега оваа исто што ми е суспектна и ја пријавив... Get a life, човече!