Ама не праша која е кара, тијана, вичи... Кои се тие па ја ставаат во иста конотација со неа. Значи знае за скандалите и бановите Сумљиво доста
Ќе речев дека потсеќа на телевиса пресента , ама членкава шо спомна ливчиња дома со пасови ме замисли... замислете соба Фемина има... со слики од скриншотови .. Неее. ЦСИ е ова, не е шпанска серија.
Нема да дозволи еден суетен админ, еден член од 40ка и да ми извини лгбт заедницата еден педер да и' го наруши овдешното битисување
Еден профил монолог по темите. Два профили дијалог по темите. Три профили дебата по темите. А богами со четири може да отвори војна по темите 2 на 2.
Мислам ајдеее, чоек со 3 грама мозок ќе скапира. Вчера направен профил а веќе добро уходана и заклучено сандачето за лп. Јас 4 години сум тука уште не научив како се заклучуваат пораките
Да чудно е како толку нов член веднаш толку пишува по сите теми. Одговара на тоа дека е дупол профил без да праша зошто тоа го помислиле.
Затоа жените маме ти ебаа Колку е лесно денес мејл да отвориш И така едно 50тина... Јас би пишувала jamrazamfemina01@hotmail.com.....pa se do jamrazamfemina99@hotmail.com.. moze i nad 100 de..zavisi Pass na site ist..
Да ме научи како се праат дупли профили без да те "приметат", сакав да харам по секс темите ама од овој не можам срам ми е