Извинете ако е веќе поставено прашањево, не читав наназад. Да ми објасни некој ако може и има време, како функционираат тука заследувањата и каде можам да гледам мислења и новости од членовите кои ги следам?
За читање на мислењата...Ќе кликнеш на никот и на Твои новости. Така ќе гледаш што пишале тие членови и што лајкнале. Ако ти е затворено сандачето за пораки.....само тие што ги следиш ќе може да ти праќаат. Јас имам таква опција.
@Mihajlo ти си задолжен за администрација. Па ќе те замолам ако може, темен скин ставете на форумов, очи истекоа навечер. Еве ќе тагнам и други админи да видат побргу. @RainBow @cresa-jagoda
kako da namestam drugite clenovida ne moze da mi gledaat profilot t.e da ne moze da citaat sto i kade sum komentirala , koga nekoj ke klikne na mojot profil da pisuva vaka Фемина Форум - Грешка Овој член има ограничување за тоа кој може да го гледа целиот негов профил.
Веќе ти стои така, но сепак може да се гледаат постови, не можеш да ги скриеш. Кликни на бројката кај Пораки, се' излегува.
Друже се менува скроз бела или светлосиво-бела, ако пишува темна. Темен скин е темен скин или дракула се вика, програмериве ќе сфатат.
Во горниот десен агол до ЛП и известувања има слиκичκа κоја ти стои на профилот. Ќе κлиκнеш на таа слиκичκа и ќе одбереш "Приватност". Имаш опции од κои можеш да штиκлираш за потврда што саκаш да се гледа на твојот профил те. што саκаш другите членови да видат.