Кога сакам да поставам слика на профил сакам да биде видео и сега го сејфувам на десктоп, и после нели во профил ја менувам сликата е сега сликава е гиф и имам уште еднаш ставано ваква слика и ништо ај објаснение ве молам за на профил а не потпис ми кажуваше еднаш Сноу ама не ја разбрав ФАЛА
^^ Десен клик на сликата, одбираш Copy Image URL. Потоа го ставаш ова во Img, горе кај боја на текст и слично. Од кога ќе ти биде таму, го селектираш и го ставаш во spoiler. Ова spoiler е веднаш до боја на текст.
Како да објавам слика, се обидов со Img и ја вметнав страната од интернет, но не се отвори сликата туку имаше само мало квадратче и немаше никаква слика.
I.love.your.lips, ќе си ја снимиш како анимација, и потоа кога е ја ставиш на профил мора да работи. ако не успееш пиши ни ја постапката ќе видиме каде си згрешила. cresa-jagoda, не треба да ја вметнеш страната од интернет,туку десен клик на сликата, одбираш Copy Image URL. Потоа го ставаш ова во Img, горе кај боја на текст и слично.
*Cноу а тоа урл каде да го најдам, пробав сега не знам кај е * 3а резлутат на игра, направив поголем од предходниот, и не ми го вчита тој, си остана стариот, и дали има врска тоа дека сум со скриен статус? досега многу пати сум пробала да се најавам нормално, без скрин статус НЕ сака, не знам зашто, пак ме покажува скриено
Значи откако ќе ја поставиш сликата таа ти се појавува со опцијата со attachment, откако ќе ја поставиш сликата. целата опција од заградата [ до последната заграда на крај ] ќе ги обележиш и ќе кликнеш на опцијата spoiler горе што се наоѓа над прозорчето за пишување пост
ова за Модни критики (за не толку храбри феминки) како може да ја разгледуваат 2 гости? нели е во скриено катче?
^ Hе не, не е така Hе се тоа скриени гости,не ми текнува кој беше, ама имаат кажано низ форумов Cноу абре URL кај да го најдам на сликтата, одам десен клик има само COPY IMAGE значи нема урл
откако сликата ќе ја поставиш,во прозорчето каде пишуваш пост неважно дали е од компјутер или преку урл од интернер. ќе го обележи целиот линк со се опцијата и ќе кликнеш на опцијата спојлер
Тоа всушност е поради лајк копчето од фејсбук, затоа така се појавува, а скриените членови никако не ги дава.