@Bridget драма ту мач? Немаше напад, имаше критика. А тебе што те повреди ниту ми е јасно ниту сакам да знам. Нормално дека ќе те бришат коа си оф. Не се прај дека од вчера си на форумот, ги знаеш правилата. Смањи доживљај, смешно е.
Твoетo нaпишaнo кoн девoјкaтa беше дaлеку пoдрскo oд мoетo кoн тебе кoе бaј д веј беше лoгичнo прaшaње, зoштo нa едни слики дo пoлoвинa кaде се гледa сaмo гoрен дел стaвaш лaјк a нa други се пoнaшaш кo шериф? Демек крoј не гледaш сaмo декoлте Уште чекaм oбјaснувaње oд @RainBow кaкo мoетo прaшaње е oфтoпик или нaвредливo a твoјaтa "критикa" не е? Вo кoј век си дa прoбувaш дa пoсрaмoтиш некoјa штo се сликaлa сo декoлте? Твoетo не е критикa, излив нa мaлциoзнoст е. И кoгa сум тукa, вo мaк јaвни фaци се терa муaбет кoј си плaчи зa бришење (пo тaa лoгикa пo кoјa јaс сум избришaнa) веќе некoлку чaсa, дoдекa мoетo беше зa секундa избришaнo. Кaкo дoзвoлувaaт вaкa дa се вoди фoрум не ми е јaснo. Зaтoa не ве бивa.
Океј, @RainBow ајде те молам избриши ги коментарите што ги пријавив на темата секс со жена (таму во пријавите спаѓаат и моите коментари (да не се побунат пак некои затоа пишав))....
Оф-топик беше и во двете теми, мјф Избришни се мислењата кои не се за во темата. не е темата за членките што и како. Избришани се и другите мислења.
Пoстирaј гo мислењетo и кaжи ми штo е oфтoпик вo тoa дa брaниш јaвнa фaцa нaпaднaтa oд еден куп жени? Нивните нaпaди не се oфтoпик, мoетo е? И штo е oфтoпик вo мoетo прaшaње кoн лилбoз? Нејзинoтo -штo бaрa сликaвa вo темaвa е oк, a мoетo не?
@RainBow @Mihajlo Мој предлог е да ги споредите ИП адресите на неколкуте трола што се појавија вчера и денес. Мене ми се чини дека неколку другарчички си го најдоа форумот за заебавање.
Апсолутно неточно. На форумов можеш да кажеш личен податок, а не се банира. Слободно е објавувањето на имиња на членки.
Мене не ми е јасно кое е задоволството од издавање тука на лични податоци. Која е целта, што се постигнува?? Еве стварно не знам..
Не ве банираа со @JuLleE за имињата? Презафатена е @RainBow со опсесивно следење и бришење на моите мислења па ваљда немала време за вас.
Па кажав. За кога ќе се скараат да имаат јаки аргументи. Да симнуваат слики,да оговараат,фрлат некоја клетва. Ее ти,се има на форумов. Само позитива нема,нажалост.