Дај мести ми и на мене дечко. Ги ставате кратенките од вашите имиња како никови и после се чудите кога ќе ве кажат по име. Друга работа....се објавуваат слики во темата за Модни критики. Така лесно ќе ве препознаат. Џабе си ги шарате лица. Мене два-три члена ме знаат по име. Други податоци немам споделено со никој. Слики не ставам, па на фејсбук тешко дека некој ќе ме препознае. Ај да прашам.....Дали може да се направи опција да се отвараат теми со одреден број на мислења? Почнаа да се појавуваат многу тролови кои отвараат дупли теми.
Пастрмка бреее Која бара дечко? Имам на лагер еден убав,млад, вработен, со нова кола половен, ама поволен.
Не не, еднаш пишав барам девојка за дечко ми, и си најдов... Сеа веќе не се зезам. Па за се. Нема да имаш золва у близина, плата на први иде, кола, кредитоспособен...
посебно овде...знаеш како е. една ќе напрај еден рецепт и сите по неа. друга ќе купи нешто ќе се пофали, сите по неа... ризик јак
За.правење ќерки го бива така? Ним да му се дешаваат грешки ма тоа поле?! Финансии не ме занимаат. Уште едно ми е битно. Да нема истенчен слух за добро пеење и да не е пребирлив на тема музика
Не ја кликнале опцијата за праќање известување.. Се случува често во брзање да не му текне на човек на тоа..