Kako se brisat mislenja sto sum gi napisala jas ne gledam nikade opcija? Moram da si kazam ama ne mi se dopagaat site ovie pravila nekako premnogu ogranicuvaat.... napisav samo 4 mislenja od koi dve imaa nekakvo predupreduvanje, edno izbrisano , treta temata zatvorena neznam sto. Sakam da si gi izbrisam site ako moze da mi kazete kako
Мислењата не може да бидат избришани Треба да се пишува на кирилица на форумот не на латиница. Тема не треба да се отвори додека има иста друга.
Мене не ми е јасно како можам да прикачам слика директно од интернет Едноставно е да ставиш слика од компјутер или видео од youtube, но ова ме чуди. Или нема таква опција на форумов?
каде треба да се наоѓа категоријата тајната соба бидејќи јас имам над 500 мислења а нигде не гледам тајна соба
Не постои такво нешто колку што знам. Некоја од членките саркастично го кажа тоа пред некое време мислам.
Сите ја гледаме пријавата, а тоа е со цел што побрзо да се реагира. Сепак, мислам дека само администраторите можат да реагираат, кога се работи за бан. Инаку, можеме и ние да го опоменеме членот кој праќа несоодветни лични пораки.
здраво,јас сум нова на форумот и уште незнам како да го користам овај профил,можи да ми објасните некој работи,кје ве молам.поздрав!