^Мсилам дека ни по молба не се бришат повеќе мислења зошто ќе се изгуби смислата во дискусијата. А не знам ни дали биле така бришени некои мислења.
Ми стигна вчера порака, ја прочитав и ми се покажа -1, и уште стое така. Пишува Имате -1 непрочитани пораки. А прочитана ми е. До што може да е?
Веројатно не е таа порака што си ја прочитала. Таа е дуга порака која тој што ти ја пратил ја избришал пред да ја прочиташ. Ќе се тргне опцијата мислам.
И порано така некој ми прати порака и веднаш ја избриша, ми се покажа -1, ама при следно вклучување го немаше. Од вчера се вклучив сигурно 10 пати и уште стое.
Да не напоменувам чии, ама знаеме дека се бришеа мислења по барање на членот. Во право е LUX , со бришење на некое мислење се губи смислата во дискусијата ... но ако некој член има добра причина за тоа барање и не е така страшно. Спојлер Ама по се изгледа не секој член.
Kолку мислења треба да имаш за да можеш да читаш и постираш на темата за модни критики во скриено катче?
Не се примаат барања за бришење на сопствено мислење, бидејки со тоа се губи целата смисла на постот, особено ако мислењето е наменето со цел да помогне некому.Членовите не мозат сами да си избришат мислење.
Модератори,Администратори и Глобални моделатори се со друга боја а тоа можеш да го видеш http://forum.femina.mk/ одма над родендени има легенда...И тоа е така за лесно да можеш да видеш кој што е....
Претпоставував дека се со некоја функција ама си помислив и да нема врска со бројот на мислења или ѕвездички. Фала како и да е
Нели кога отварам тема долу стои:Оваа категорија ја разгледувааат......... и _(толку и толку) гости. Што се всушност тие гости,ако не се регистрирани на Фемина?
Скриените членови не ги дава како гости, туку никако не ги дава - гости, освен оние кои не се членови, се и оние кои ставиле лајк на одредената тема, има најдолу на секоја страна - и тоа автоматски се споделува на ФБ, па ги покажува како гости иако можеби воопшто не се приклучени на интернет во моментот