Ocigledno cel zivot ke gledame reklama, koga zolta, koga zelena... Chare- t mobile ili kako I da se vika so rozevoto. Ili pa dosega t mobile beshe celozivoten sponzor, zatoa bevme rozevi Ili Ujp beshe?
Не знам за вас, ама јас ќе си го купам чоколадното млеко,ќе си складирам залихи за после неколку месеци. Вие со муабетов направивте добра реклама. Ми се пие од чоко млекото, ми се плаче.
Со Кајгана се здружиле Сеа пак ќе ме избришат како и секогаш, ама форумов е квачка полна кеш. Секој клик е реклама за газдата кога нуди простор за реклама и вика, видете колку посетеност имам, дајте пари сите ќе видат. Ценовникот е онлајн прикачен. Плус ова не е ново, рекламираат ДМ по теми, па готова храна за бебиња.... Ама вака жолто не било
Абе рекламата си е убава, мене дури ми се кјут тие од страна човечињата, е сега сликата им ја дале мала резолуција, па не се чита за што е добро млекото, тој текстот кај секое Ми сметаше ова розевиве копчиња од делот за страници на жолтата позадина што беше пред тоа, мислам, стварно очобол. Не гледам поента да се менува позадината на цел сајт за реклама, ни па сум видела негде нешто такво, сега е многу ок што ја вратијa сивава позадина. Значи сепак не било баш дрег енд дроп Инаку, магента ќе да е На УЈП не им треба реклама, сами ќе те најдат они
Еве од телефон се пуштив и ја нема тука. Едно време на телефон имаше тука реклама нешто за памперс или чоколино па само ми се отвораше во нов таб ако несакајќи кликнев. Чекам повеќе мислења за млекцето
Ја тргнаа жолтата? ЕДИТ: Абе наградна игра има БиМилк. И битолски сладолед имало... Еве, на мене си го обработи рекламата своето
Се чита, се чита Сакаш да ти прочитам? Спојлер: Придонесува за: Имунитет Здрави коски Добар вид Енергија Здрава коса и кожа
Уште 890 евра плус. Нас ни дадоа со секое млекце и крем банана и мноооогу вкусна. Дете не јаде благи работи,ама мајка уф уф
Бев по млекце и јас Малечко земав , за проба. Задоволна сум На здравје Позадината не ја имам видено. А и тешко да ја видам. Ретко се вклучувам од компјутер
Де бре па вие. И на инста има реклами, на фејсбук, на youtube ads еден куп па не се буните олку. Нашол некој начин да си заработи пари во државава. Како и сите ние впроочем.
Кликни на рекламата и ќе видиш А, не е наградна игра, само наловот така им бил. Да асоцира на детска игра Ништо, за џабе дигнав паника дека игра има Еве им идеја, ставете наградна игра!!!
Абе и овие од битолско будали ќе давам 1000еур за една недела на фемина да бидат. Башка 80% не ја гледаат од моб се. Јас да сум по еден пакет млеко ќе им шитнам на "блогеркиве" и има цел месец да ме рекламираат за без пари така е зборот
Како може да пишат чоколадно млеко коа нема ни м од млеко!? и шо е со набројаните витамини кои исто така врска немаат!? Зар постои друго млеко со повеќе прашок во мкд од Бимилк? Еве ќе ви кажам. Не постои.
Тоа киселото млеко нивно ако потквасуваш со него пресно млеко, џоа саказ излегува тегаво нешто грозно. И по тоа се гледа колку е "млеко" Исто како и густиве сокови 100% овошје. Аха да. 99%тиква со вода разреден и 1% арома и боја од што сакаш да биде сокот