Зошто кога повеќе членови се означени во еден пост, како што најчесто се случува со мислењата во темата ,,Специјален поздрав до", не добиваат сите известување дека се означени во мислење? Наводно првите 3 членови само добивале нотификација. Темата нема логика така, ако не влезеш да провериш, не ќе ни знаеш дали некој те означил. Не само во оваа тема, истото и во други теми може да се случи.
Ти баш би сакала да се шири пропаганда на форумот? Да беа нормални членки никој немаше да ги банира. Баш таа Вјоша професорка си пишуваше како не плаќала сметки за струја дури и отвори тема протест за тоа. Па и се закануваше со војна зошто тоа не го напиша за неа?
Таа што не плаќа сметки е Albona. Да се надоврзам на @IM.TMKQ......и јас не добивам нотификации секогаш. Дури и за цитирањето.
А вие и пишувавте: 'Шиптарка', 'Да си оди во Албанија', ја иссмевавте и што уште не. Навреди по национална основа... нешто... ?
Може ама и вјоша имаше некои испади во темата за политика. Ако не па да се остават да ни се закануваат со војна и да не заебаваат доволно е тоа што го прават во влада па и овде на форум да ги чита не фала.
Не памтам јас да сум и пишала такво нешто ама и стварно така да било си заслужила. Плус сите тие "исмевања" кон нив се избришани.
Секој со малку памет што ќе им ги прочитеше мислењата на нашите "браќа и сестри" знае за какви луѓе станува збор. Прашај некој Македонец што живее во Арачиново и други такви населби какво искуство имат со нив. Ако не си живеела со нив не наметнувај нешто како "соживот" не ни мора да живееш со нив за да го знаеш тоа. На форумот нивните мислења беа доказ дека соживотот во некој замислен свет би успеал.
Првите 5.. Исто така ако едитира за да додаде некој, макар и во првите 5, не им стигаат известувања. И обичен коментар кога пишувате, па едитирате ако сте заборавиле нешто и тагнете некого, нема да им стигне известување
^^ќе исκонтаκтиρам со членκата...тоа можам. И ќе гледам да не има следен пат. Подобρо е да се учи на туѓите гρешκи а не на своите.. @SparkyAngel не можам да ја тагнам, сум ја пρашала еднаш за една фоρумџиκа што не пишува повеќе на фоρумов па ме интеρесиρаше κаде е и што пρави. Не е лошо да се κажувате и да се најавите пρед да го оставите пρофилот неаκтивен.
Што ќе оговараш луѓе што не ги познаваш? Иначе има ли опција да блокираш или има само мислења да не ти искачаат?