Дали овие 2 теми се дупли? http://forum.femina.mk/kosa/satiranje-so-kredi-t14191/ http://forum.femina.mk/kosa/kredi-za-boenje-na-kosata-t12601/ Знам дека и на двете се збори за кредиве што ги користат на Јутјуб за боење на косата.
Како што сватив едната е за обични креди...а другата е за креди за коса од оние што си се спициално наменети за коса.....Слични се нема потреба јас мислам од две ттеми за едно нешто....
Како да добивам информација кога некој ќе го цитира моето мислење ? И зошто кога ќе штиклирам да добивам инфо ако некој ми додели ѕвездичка , направам измена, и кога ќе одам рефреш повторно стои штиклирано " не " ?
Ќе си пишеш Divajn горе во „Пребарувај го форумот“. И ќе ти излезе. Ама не само тие што те цитирале, туку и воопшто тие што ти го спомнале името. А за инфото за добивање ѕвездички, многу пати се спомнало. Ама таа опција не е во функција. Само така стои во контролен панел.
belisima88 & starbucks - ист аватар. Како да направам пример вака : Супер линк - ова е плаво и кога ќе го кликнеш те носи на линкот директно. Мислам дека убаво кажав..
^ Мислам дека не требаше ти, треба да се читаат правилата, но добро. Немам други забележано, а секогаш известувам.
А што има врска со аватарите? Никаде нема правило за тоа, само не треба да се има ист аватар со модераторите за да не дојде до збунка.
^Само модераторите можат да отворат таму теми. Другите теми не се отворени од феминките, туку нивните мислења се поставени како нови теми во категоријата. Доколку сакаш да се отвори нова тема, само пиши на било кој модератор.
Divajn » разликата ево тоа што некогаш на YT линковите се подолги, има едни што по /watch имаат уште 10тина знаци/букви/бројки, а има едни што по /watch имаат дупло околу 20тина знаци/букви/бројки. Најчесто тие подолгите линкови,ги покажува само како линк, но не и како слика од видеото. Така да пробај истото видео на YT да го пребараш уште еднаш со пократок линк.
Mecheto1, сликата поставија на photobucket или некоја слична страна и потоа со copy paste на URL постирај ја во ЛП.