Јас по 100 ти пат со истото прашање. До кога ќе се толерираат тролови? Чекате ,,сами да се упецаат” или што е работава? Некогаш апла се примеќа кога е некој дојден овде да си тепа досада со глупи причи или мислења што везе немаат. Или колку да интересно ги оставате?
Пиши ми во лп со кој бил разговорот. Разговори не можеме да бришеме, ниту фајлови од разговори. @Femina е активен профил од администраторите. Сум те бришела кога си постирала во теми како оф-топик. Овде гледам ти стои поназад мислењето. Кој трол? Пријави во лп член ако сметаш дека е трол.
На форумов има јавно истакнати правила. Меѓу другото нагласено е дека профил не се брише. Ти можеш да си заминеш од форумот кога сакаш, ама профилот и мислењата ќе останат. Спојлер: Повели . Членство Секој има право да користи само едно корисничко име. Корисничкото име не смее да биде вулгарно, навредливо или да рекламира продукт, услуга или фирма. Корисничкото име не може да биде избришано. Ако поради било каква причина сакате да се откажете од вашиот профил, едноставно престанете да го користите. Корисничкото име не може да се менува. Нема да одговараме на барања за промена на корисничко име.
Дали некој ќе замети и подели бан во модни критики @RainBow ? Стварно не разбирам како е можно во толку конкретна тема толку да се забегува Мода сакам да гледам, не паметување.
Ај што нема опција да го избришеш, туку нема ниту опција да го затвориш или ставиш во мирување профилот, како што има обично на секој веб портал.
Твоите нема како да ги скриеш од некого И да речеме, ако го игнорираш не може да ги види, ќе се одлогира и ќе ги види Игнорирање значи баш да не гледаш негови постови, твоите се на “ачик“ за сите што сакаат да ги прочитаат
Ако не сакаш да си дел од форумов, едноставно престани да го користиш, не мора да се драматизира до волку.