Dobro bre ljugje shto vi e na vas? Edna mi pishi deka sum vtor profil od chlenot Nebitno, pregji nekoj/a mi pishi 'Dala, posle 6 godini voskresna na forumot. Jas site gji poznav, site shto imaat povekje od eden profil'... I sega site kje mi pishuvate ovde javno ti si onaa, ti si voskresnala na forumot?????!!! Ako sumnjate deka imam 2 profila, sumnjajte no ne pishuvajte ovde javno... Mozhebi chlenot Nebitno21 i chlenot Dala imaat nekoi neprijateli ovde na forumot i sega tie nivni neprijateli mene kje mi se nafrlat... Aj chlenot/chlenkata mi pisha vo LP, no ovaa shto pisha ovde vaka site da gledaat? Jas ne znam shto napravil chlenot Nebitno21 i chlenot Dala shto se banirani, no shtom se banirani sigurno imaat izvregjano nekogo, pravele of topici i neznam shto i gji banirale... I sega so tie shto se raspravale tie na mene kje mi se nafrlat. Ovoj mi e prv profil na femina i nemojte mnogu da si pogoduvate.
Јас не сфаќам што се оптеретуваш ти, што ти е толку битно па да се правдаш Мене од прв ден зачленување ме прашуваат по поракине дали сум некоја стара членка, не сум се замарала до толку да морам да се објаснувам Инаку стварно има некои опседнати со некои стари банирани корисници овде Од кога сум на форумов цело време за истата банирана членка се збори
Tie neka sumnjat, no ne i da kazhuvaat na drugite chlenovi deka "sum jas tàa"... I sega neprijatelite na Nebitno21 i Dala ako se ushte na forumot kje mi se zakachat i mozhebi kje nagovoruvaat drugji da se raspravaat so mene i da me vregjat... Zatoa se "opteretiv" tolku.
Е како бре златна успеа за еден месец да ги научиш сите дупли профили?! Ние тука сме со години и си го знаеме стилот на пишување еден на друг, па уште не сме ги откриле СИТЕ што имаат дупли Туку поарно е да си признаеш која си била, пошо на раат нема да те остават
Abe toa mi go pisha eden/na chlen/ka deka gji poznala site dupli, trojni profili... Ne se pravam jas tolku vidovita kako shto mi pisha toj/taa vo lichna poraka, ne se sekiraj.
Не ги познала членката сите дупли профили, туку таа што и пишала дека е некоја си Дала. Барем јас така сфатив.
I neznam ushte kolku pati da vi kazham da razberete deka ova mi e prv profil,prv mi e. Ako sakate razberete, ako ne mnogu me interesira... Ni Nebitno21 ne sum, ni Dala ne sum.
A зошто во темата Модни критики коментарите дали сликата на joy била едитирана или не, се подзабришани? Што не ги избришавте сите тие?
@RainBow читни во темата за гатачки молим те, последните 10 страни и свикајте куќен совет. Или некој саглам треба да модерира таму или цела тема да ја снема за сва времена. Мислев малку е Даркнет, ама ептен избегала од контрола. Не можам да пријавувам поединечни постови, тоа мора да се прочита со ред 10 страни за да се сфати дека не ја бива.
Вакво мизерно известување од админ ми нема стигнато, која и да го пишала тоа “демек” дома може да го употреби. Коментарот на членката беше навредлив и стоеше од завчера за кој ниту еден админ не реагираше,а сигурна сум дека виделе. Ги пратат темите често. Нејсе, ова известување е навредливо кон мене, јас што пишав да ја видам нејзината шминка и што реагирав. Немој да ми кажете дека не ви била тоа намерата. Конструктивна критика не е некој да пише “Шминка краси ама и гнаси” и да стои два дена,па тој што ќе реплицира да испадне дека навредува демек искрено. Ваквото однесување не го толелирам!
Може било за членката напишано, го избришале и твојот коментар па ти стигнало извесувањето кое и на неа и го пратиле
Бубаче и мене ми стигна истото известување. Мислам дека е за членката, а за другите ете подолу пишува: На другите, ви благодариме за реакцијата. Претпоставувам модераторот на сите ни ја има истата порака пратено.
Мислев дека сум едина бидејќи после мојот коментар немаше друг. Тогаш доблесно се извинувам за недоразбирање бидејќи дискуцијата се продолжила подоцна.