^ Ама тоа е за да не ти стигаат известувања во контролен панел. Јас незнаев како да направам за да не ми стига, па ја блокирав фемина преку мсн.
Таа опција не е активна освен ти ако не си ја активирала. Влези во Контра панел, во преглед, во известувања и ќе ти ги покаже темите,за кои добиваш известувања на маил.Така ќе знаеш кои си ги означила,за да ги откажеш.
^а ако некој одма после тебе постира, е тогаш не важи ни таа опција да можеш да бришеш неколку минути по постирањето
Како да знам дека некој ме цитирал или команетирал, ме спомнувал ? Сериозно Еве во темата за СП, некои ме спомнувале а ја поима немам. Или нема чаре за ова?
Најгоре десно, во квадратчето-пребарај го форумот напиши го својето корисничко име, на латиница или кирилица и ќе ти ги даде сите резултати каде си спомната или цитирана
Како да цитирам некој и да го ставам цитираното во друга тема? На пример. да цитирам некој и да го ставам мислењето во смешни мислења
^на тоа мислење што сакаш да го цитираш нели имаш копче ми се допаѓа кога ќе пријдеш пред него ќе ти се појави копчето Цитирај, ќе кликнеш на него, ќе ти се отвори нов прозорец за пишување со се цитираното, тоа што ќе ти се појави ќе го обележиш и ќе го копираш.Ќе отидеш во темата во која сакаш да го цитираш, на нов одговор,и во прозочето за пишување ќе стишнеш paste и ќе ти се појави
Кликаш на цитирај и го копираш пишаното и одиш во темата кај што сакаш да стои и клукаш пасте па испрати
А за да избришам старо мислење (не мн старо) има чаре? До администаротот или нешто сл да контактирам?
Аман бе ...мејлот мисе преполна со Фемина. Добивте нова лична порака,Добивте нова лична порака,Добивте нова лична порака,Добивте нова лична порака,..... Аман бее...Дај кажете чаре да го усклучам,да не добивам!