Ако сум 'спамирала по темите' (читај: прашувала), бан ќе ми следувал И шо ако ме банираш? Не ќе се смени фактот дека врска немате од модерирање Место да одговриш овде, по ЛП пишуваш... Шо се криеш? Пиши тука сите да прочитаат оти било заради “навреда“, иако “магарето“ го остајла. А, @RainBow
Пишуваш на членка пачавро и после се чудиш зошто е избришано и спамираш уште по сите теми. Да, ќе следува бан на крајот. Никаде никој на тебе не ти пиша пачавро, а за пронаоѓање не бришеме мислења. Секој во нешто некаде се пронаоѓа, тогаш треба да избришеме сè. Навреди кон членки се санкционираат, затоа твоето пачавро беше избришано. Толку од мене, и да, ќе те банирам ако продолжуваш со истото и покрај милионите објаснувања. Има и други луѓе на форумов покрај тебе, а за тебе сметам дека е веќе доволно објаснето.
Постои ли модератор на темата што последно си купивте ,членки си ставаат слики од нет а пишува лични слики, па дури и линк од страната од кај што ја симнале сликата и никому ништо
Да не мислиш на линковите што ги објавуваат од каде ги купиле работите? Тие се во ред. Другото пријави ако забележиш и ќе биде реагирано.
https://forum.femina.mk/threads/Што-последно-си-купивте-лични-слики.132/page-2624 за ова зборам, за пижамите на @sunshinebabe и линкот од фб, иста е сликата скроз
Зошто ко децана? Луѓе пишуваат тука со години, многумина од нив секојдневно, што значи им значи нешто форумот. И да се врати, сосем очекувано. Само да се контролира малку повеќе.