Веќе 2 дена ми стои кај сандачето дека имам -1 како да имам -1 порака, мислев дека е од што ми се наполнило сандучето избришав мнооогу пораки, скоро сите и пак нејке да се тргне.. помош?
^претпоставувам порака која што ти ја пратиле ја избришале пред да ја прочиташ. ќе се тргне само по себе мислам. Иако би требало да ти стигне од кого е и дека неможеш да ја прочиташ зошто е избришана од испраќачот.
Многу ме интересира што се случува доколку некој ја наполни таа линијата под аватарот? Гледам рејнбоу има така, па се заинтересирав
Ако ти стигне нова лп тоа минус еден ќе се тргне. Некаков баг е најверојатно. Ништо не се случува, се менува бојата на цветчето само.
Snow знам дека вторпат прашувам ама одев како што ми рече ти а пак ми стигаат известувања ..а и на сите теми кој ќе клика ..Има ли негде во контролен панел да се намести да не ми стигаат?
Поставив едно прашање во општи прашања оти незнаев каде на друго место да го поставам. Сега гледам избришано ми е или пак можеби е преместено во соодветната тема. Може ли некако да видам ако е преместено,каде е ?
Не е баш за овде прашањево и нее е праашање за форумот ама овде ке го поставам ,а кој ке може да ми одговори нека ми пиши ЛП. Како можам од на интеренет или од компјутер да префрлам слика на мобилен? Да не испаднам глупава...