1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Прашање за форумот?

Дискусија во 'За форумот' започната од Snow-Queen, 7 јануари 2012.

1. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.081
    Допаѓања:
    26.867
    @Emotional123
    Не мора да значи. Може да е заклучен скроз профилот.
    @Аничкаa во "Новости" можеш да гледаш што лајкнува тој член и каде пишува мислења.

На eliesaab, cresa-jagoda, Аничкаa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. Аргентина *

Аргентина * Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    9.212
    @magnolija09
    Ако сакаш да не можиш да се логираш на форумот веќе, пробај во Податоци за контакт, внеси невалиден мејл или промени ја лозинката со некоја што нема да ја памтиш. Не знам точно како оди, ама обидувај се таму, би требало да ти успее.

Само мислам дека не треба заради други членови да напуштиш, испаѓа ко да те избркале. Оди си кога ќе ти здосади форумот.

На Angie1432 и magnolija09 им се допаѓа ова.
  3. magnolija09

magnolija09 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2020
    Пораки:
    1.143
    Допаѓања:
    857
    ne, jas nemam problem nitu sum protiv moeto mislenje/komentar da go kritikuva bilo koja (nitu tvrdam ili nametnuvam deka toa sto ke iskomentiram ko edinstveno pravilno i mora da bide prifateno )..tuku taa clenka ne ednas, tuku kade i da komentirav vo posledno vreme idese so komentari licno kon mene ko licnost i uste ke mi soli um debata bilo ? koja debata ?, pa ne sum jas temata pa mene da me komentira !
    jasno mi e zs i pravi taka ama aj ..
    ne bitno ..zatoa si mislev ako dobijam ban jas pak ke si citam temite po forumot no nema da mozam da se logiram i komentiram, taa nema za sto da "se fati' i da me provocita i gotovo resen problem

На GrimTheReaper му/ѝ се допаѓа ова.
  4. magnolija09

magnolija09 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 март 2020
    Пораки:
    1.143
    Допаѓања:
    857
    eee da, fala ti mnogu ke probam taka

На Аргентина * му/ѝ се допаѓа ова.
  5. GrimTheReaper

GrimTheReaper Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.402
    Па затоа велам, има многу кул особи на форумот со кои можеш да комуницираш и да имаш квалитетна дискусија. Ако ја ставиш на игнор, нема да ја читаш, ќе си пишува во ваздух. После некое време нема да и бидеш интересна, нема да те замара и ќе продолжиш да си дискутираш. Побитно е што твоите пријатели мислат за тебе, отколку некој член што не знаеш ни кој е, ни што е. Да, верувам дека се чувствуваш навредено, затоа што тоа е навреда на твоето мислење, а твоите мисли се дел од твојот карактер. Но, не вреди, само ради еден, двајца да се нервираш. А многу луѓе доаѓаат и во своите постови го исфрлаат својот бес. На крај краева, направи си нов акаунт, така нема никој да те знае. Само снајди се за кирилица, пошо ќе те пробијат одма, па и затоа ќе имаш дрвење лекции:). Поздрав и не се замарај. На секоја навреда, праќај им цвеќенца, не ги рани, затоа што уште толку ќе се хранат со тебе.

На BloodElf, *Amethyst*, eliesaab и 5 други им се допаѓа ова.
  6. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Баш тие луѓе Грим треба да пораснат и да прифатат дека сите сме различни.
    Колку и да сум игнорирала,било посилно од мене да возвратам.
    Не сфатив,веројатно нема ни да сфатам зошто се толку несреќни па сакаат другите да ги направат да се почувствуваат бедно и омаловажувано.
    Се надевам ќе се воведе нешто наречено “сајбер малтретирање”па ќе има исход и ќе има санкции.
    Нас не не родиле и чувале за некој да не малтретира и навредува,никој не заслужува да биде така третиран!

На Роберт 7, *Amethyst*, magnolija09 и 3 други им се допаѓа ова.
  7. GrimTheReaper

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.402
    Во право си, но во недостаток на аргумент, најлесно е да кажеш дека некој е глуп, прост, мрднат итн. И јас се воздржувам, што добивам ако вратам, освен демнење по теми и на секој пост контра да ми се оди, затоа што на некој му е досадно и сака да се иживува. Можам пријателите да си ги бирам, но тука не можеш да бираш членови. Пријавувај навреда, јас се спријателив со тоа копче, па макар и кога не се работи за мене. Иако е виртуелно, сепак ме потсетува на реален свет. Лајковите се популарност, колку повеќе имаш, нормално повеќе ќе те следат, а со тоа на секој пост ќе те лајкаат, па макар да пишуваш докторски труд за фецес и ај што имаш проблем со една личност, него и тие лајкачите таму ќе те нападнат. Како средно школо бе:) Ме враќа во стари добри времиња:)

На BloodElf, saki13, Роберт 7 и 4 други им се допаѓа ова.
  8. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.577
    Допаѓања:
    40.005
    Не сте во тек со ситуацијата, затоа и и пиверувавте на дотичната. Дискусијата започна со нејзини хомофобични мислења, па при немање аргументи ја отера членката @CameliaMiller...со најодвратни пцовки. И беа избришани навредите, па и беше криво па пак пцуеше. И сега сака да биде банирана од што нема самоконтрола.
    Едит. В
    Фаќаше и наши деца, конкретно мои како навреда, од немање што друго да каже.
    Не е она цвеќенце

Последна измена: 28 ноември 2020
    На ALISA0000, *Amethyst*, cresa-jagoda и 7 други им се допаѓа ова.
  9. GrimTheReaper

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.402
    Видов, прочитав, затоа и првичниот пост ми беше насочен према магнолија, дека и самата користеше навреди, но и на неа истото и го правеа. Кога те навредуваат, не враќај, не реплицирај, не троши нерви, затоа што и така ќе те избришат, а може и да те банираат. На крај, не си дискутирал, туку си се однесувал како да си излегол пред коперација со ракија. Има и членови со кои не се согласуваш, но ќе ти посочат со аргументи, зошто тоа не е така, а воедно се води квалитетна дискусија.

На buba4e89 и magnolija09 им се допаѓа ова.
  10. Emotional123

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.577
    Допаѓања:
    40.005
    Јас ја следев дислусијата од почеток. Навреди према неа немаше додека она не се спушти на тоа ниво.
    Ја оставив на почетокот да се прави тука жртва ама претера.

На ALISA0000, *Amethyst*, cresa-jagoda и 6 други им се допаѓа ова.
  11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.168
    Допаѓања:
    177.089
    Никој не е цвеќенце овде, без оглед кој ја почнал дискуцијата можел да ја заврши. Велам МОЖЕ затоа што најчесто се продлабочува и продлабочува затоа што им е убаво на некои. Едноставно им е успех тоа.

На LadyMau, magnolija09, eliesaab и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Emotional123

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.577
    Допаѓања:
    40.005
    Аргументирана дискусија може да се води и на 20 страници ако си способен. Ако не, ќе врѓаш

На *Amethyst*, dayla, cresa-jagoda и 3 други им се допаѓа ова.
  13. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    7.563
    Допаѓања:
    38.644
    Аха, да.Колку лесно испревртувате, еј.

На magnolija09, buba4e89 и GrimTheReaper им се допаѓа ова.
  14. Emotional123

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.577
    Допаѓања:
    40.005
    Колку?

15. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.709
    Допаѓања:
    266.223
    Како што гледате и тука бришат мислења.

Небитно во секој случај, на кој не му чинам нека ме игнорира, ама апсолутно не ми е гајле. Фмп.

На ALISA0000, Martka, *Amethyst* и 2 други им се допаѓа ова.
  16. martiiinna

martiiinna Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2016
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.356
    Колку време треба за да се примети некој дека трола?
    @snegulka55555 на пример деновиве растур направи.

На marija305, *Amethyst*, злоба и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Emotional123

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.577
    Допаѓања:
    40.005
    Го имам видено девојчето на неколку теми ама што знам, ок ми изгледа, не трола или и ги бришат мислењата

18. snegulka55555

snegulka55555 Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2020
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    78
    Аман бе Мартинче, кога тоа?:D
    Па да, досега ми немаат избришано ни едно мислење, но не знам оти на Мартинчето му сметам:?:

Последна измена: 28 ноември 2020
    На Emotional123 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. snegulka55555

Се зачлени на:
    21 ноември 2020
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    78
    А што прашав до кога растат девојчињата без разлика кога добиле, тролам? Мартинче, види вака, човекот учи додека е жив!:)

20. snegulka55555

Се зачлени на:
    21 ноември 2020
    Пораки:
    114
    Допаѓања:
    78
    Podhitno da se prevzemat merki za clenot @DeLigt mi pisuva perverzni poraki vo PP!!! PODHITNO!!!!

На ЕденЧлен му/ѝ се допаѓа ова.