Мене ми изгледа дека има 13 години и тој ми кажа дека толку години имал... Ми вика ама сигурно подобар е**ч од дечкоти...
Абре заклучи го профилот. Форумов стварно треба да биде 18+ и да има забрана за пристап на малолетни лица.
Па ја прашав @RainBow како да го заклучам профилот, но нема абер од неа... Каде ќе оди светот... 13 годишен ми праќа слика од својот полов орган и ми вели дали бил убав... Јас не знам каде се неговите родители, што не со сторат инвалид од тепање...
Сеуште не кажале дали траен бан доби Вајлд? Или јас нешто пропуштив? П.с. ако има судење како што најавуваше она, може ќе има и live пренос, како судењето за Боки 13
Купив од оние рунтавите папучи, ама ме нервираат налепниците кај петиците. Како да ги извадам, а да не ми лепи тоа лепакот кој бајаги е силен ?
Поминаа 16 дена од дента кога беше кажано дека ќе се одлучува за банот на Вајлд. Во втората светска војна има градови што биле заземени/ослободени за помалце време. Спојлер Сакав да пишам дека документи во Македонија побрзо се зимаат, ама може да сум грешка така да ова ми е посигурна опција. До тогаш ќе седиме, ќе пиеме кафе и уживаме во убавото време...