Да беееее, таман стигна Јуле на ред да ја прогураме, сега парЕ немало. Ќе и' го дадам мојот саат, аман само лента нека и' дадат, круната се наследува
А вие за што мислете дека ми е? Па за поклонот Јас отсекогаш си кажувам дека сум си малку материјалист
Значи секој кој не ви е по ќејф и нема исто мислење бан му следува, ајде сега напишете правилник што смее да се пишува, како да размислуваме да си знаеме за друг пат бан да не ни удрат. #ПравдазаWildMk. Вратете ја жената нека си пишува нели секој има право на свое мислење, ако не ви се свиѓа на игнор ставете ја...
Абе никој немаше да ја банира од втоиот профил да не се вратеше и одма да не почнеше пак со истите приказнии пак да се заканува со тужби.
Абе своеволие и диктатура. Те банирам , до кога сакаме. Како ни е ќеиф, наш си е форумот, вие сте идиоти. Е тоа е преводот.
Не беше, глупости куп правеше. Ама фер е да се каже, банитана за тоа и тоа, на толку време/ засекогаш. Вака преќутно само глави отсекувале спротивно на правилата на времето
Па за истото. На крај краева, од инат. Оти им се може. Оти ги тлачеше па "ѝ покажаа кај и е местото".