А кој и бил вториот профил. Работиве на форумов се случуваат со брзина на светлината, не можам да ги пратам..
Интересни историски случувања. -1967 година Израел за 6 дена успеал да извојува победа против Египет, Џордан, Сирија и Ирак. -1991 година Словенија за 10 дена, односно периодот од 27 јуни 7 јули успеа да извојува победа и да се одвои од Југославија. -1971 Индо-Пакистанската војна која траела 13 дена. -1885 Србско-Булгарската војна која траела 14 дена. -Втората битка за Гуам која траела од 21 Јули до 10ти Август 1944 година(20 дена) со победа на Американците врз Јапанците и ослободувања и остало.... -Norman conquest, year 1066, lasted 17 days. -Битката за Хонг Конг 8 до 25 Декември(17 дена) 1941, односно одбрана и падот на Хонг Конг, каде Јапонците го освоиле. -21 November - 12 December and ongoing (21 days) Битката за одлучување на банот за Вајлд. Спојлер Историските факти се видени и украдени од интернет.
На основа што одбивале да и ги избришат сите мислења. Не биле сопственост на форумот, нејзина сопственост биле. Едвај ја чекам тужбата, искрено. Лајвстрим ако може.
@RainBow Друг пат кажувај на колку време е некој баниран. Ептен без веза се испонаша овој пат. Цел месец, ни ал ни абер.
Де бре Вајлд, ќе ја срушиме. Цел форум се дигна за тебе па те одбанираа. Мислиш без револуција те одбанираа?
НЕ, не,не... ТИ ќе се помириш, ние нема потреба да се помируваме. Мене друго ме копка, сакам да прашам нешто?. Значи поминаа 25 дена, толку траеше банот, зашто не е 3 недели или цел месец?, зашто 25 дена? Така ли идат бановите, 3 дена , цела недела, три недели, 25 дена, цел месец....??? Или ова празнично со добро понашање ја пуштија? Овие прашања се надевам ќе бидат одговорени, ваков убав вторнички ден не сакам да ми пропадне.