Не сум убава манџа веќе. Луѓето само летно време ме сакале, а во зима Ајвар само. Па сакав да го сменам во вистинското име и презиме.
Бар помфрит да беше, сите ќе те сакаа. И форумџија на годината ќе те изгласавме. Ама ти знаејќи колку има тука што се запршки во подготовка, реши манџа да бидеш.
Јок, не сакам да бидам форумџија на годината. Не сакам да ме наградуваат. Има секакви насекаде. Просто понекогаш мора да се аклиматизираш. А и кога се зачленував се мислев дали да го ставам името и презимето или некој никнејм, па на крај се решив за никнејм, откако видов некои профили дека нема со нивно име и презиме. Најверојатно за да се заштити приватноста.
@Компир Манџа Единствена идеја која ја имам ако ептен не ти се допаѓа ова име е да ги замолиш главните да те банираат на овој профил и да си направиш нов поубав.
Не е дека ептен не ми се допаѓа никнејмов, туку онака просто сакав мала промена да направам во врска со тоа. Не знаев како идат работите, затоа прашав. Иначе на планирам да правам нови профили и да си отворам дупла работа.
цк ... не оди така. Претходно бев на цел месец банирана, сега пократко некој ден. нема логика... барем јас не ја гледам...
Смени го аватарот, например стај пица или нешто Don`t challenge the spirit of Christmas Уште ли не верувате во дедо мраз?
@WildMk добредојде назад Знаат дома дека користиш фемина? *за секој случај пред да ме банирате кажете ми колку време ќе сум
Не се заинтересирани Маж ми има профил, ама ни пишува, ни чита. А ќе беше интересно да се зџапаме еднаш во јавност