Како можам да споделам некое свое претходно мислење во форма на линк? @SURF ако сакаш да ми објасниш видов дека ти имаше така постирано во ФМЌ
Ако мислиш на тоа да напишеш збор (или дел од реченица) кој ќе биде обоен розево и кога ќе притиснеш на него ќе ти отвори нова страна, тогаш тоа се прави вака: 1. Го селектираш зборот (или делот од реченица) 2. Притискаш овде и го ставаш линкот: Ако се премислиш и сакаш да го тргнеш линкот, притискаш на тоа десно од заокруженото. Ако линкот ти е од страна на Фемина каде имаш мислење, но сакаш при отворање на страната најгоре да биде твоето мислење (за да не го бараат низ цела страна), пред копирање на линкот од страната ќе притиснеш на датата (лево од пријави/ми се допаѓа) и автоматски твоето мислење ќе се намести најгоре. Потоа го копираш линкот од страната и продолжуваш со 1 и 2.
Што значи доколку следиш некој член, или тој те следи тебе? На пример, ако ме следи некој, добива известувања кога ќе напишам мислење, или?? Благодарам.
Не сакам внимание, туку тешко дека Реин ќе прочита, ако не ја тагниш. Тешко нејзе ако препрочитува се' што се пишувало на форумов, за да дознае дали нешто се однесува на нејзе.
Нема да ти стигаат нотификации, туку на некое место во профилот, можеш да пристапиш до сите постови и лајкови на члеовите кои ги следиш. Искрено, мене ми е многу комплицирана опцијата и не ја практикувам.
Единствено што имам приметено е дека имаш пристап да видиш теми и мислења, а им се заклучени профилите
Ова е веќе дискутирано, има и членки кои постираат само во тие теми, немаат над 100 мислења, па нема потреба да им се ограничи пристапот. Сите се запознаени со тоа дека темите се јавни, па секој може да си одлучи дали сака да постира. Не ни се матични ни тие теми, ти беше пријавен цитатот во тема во која во насловот стои без цитирање.
Како да не, постирале членки кои немаат над 100 мислења. Зошто не се направи анкета и да гласаме кој е за, кој е против? Зошто да не учествуваме во донесување одлуки и ние, членовите на форумов?
Не може, може само да се игнорира (да не ти излегуваат неговите мислења). Опцијата за игнорирање е тука:
Отворив од 455 страница од темата, имаше пет членки кои немаа сто мислења, а се активни. Плус, мислењата во кафе муабети не се бројат, па некој и да пишува и таму пак може да нема сто мислења. А и ако почнеме така, на крајот сите теми ќе се бара да одат во скриено катче.