И темата за Модни критики порано не беше во Скриено катче, па потоа зошто се отвори нова? Инаку, не ми одговори на ова
Направив посебна тема за шминки во скриено катче. https://forum.femina.mk/threads/Вашата-шминка-преку-слики-за-не-толку-храбри-феминки.32258/ Успат да си направам реклама и на другата ми тема: https://forum.femina.mk/threads/Слика-од-вашата-полуматура-матура-дипломска.31662/
Не треба нова, туку веќе постоечкава да се стави таму па ако треба нова за новите членови нека се направи.
Чим рече Реин дека одлучено е, одлучено е. Ако препрашваш многу, бан ќе ти стегни. Од искуство. ... кое се надевам ќе се смени
... би требало да го почитуваат нашето мислење и нашите предлози. На форумов нема ништо сменето или подобрено со години...
Се согласувам, ама искрено... не верувам дека некој за нешто ќе послуша. Не им е гајле. Вака им функционира супер моделот, индексирањето е супер, со тоа и трафикот... не ги интересира суштината на форумот, само профитот.
Па и јас тоа велам, само нека се префрли во скриено катче. Ако е за анонимност, реално повеќе некој ќе не препознае по лицето отколку по блузата или капутот во Модни критики.
Секако. Мада мене ме знаат исто ко и Вајлд. Не се криеме ние. Ама тие што сакаат анонимни да бидат тешко у таква тема.
Кајгана го нарекуваат никаков форум,ама барем тамошните администратори имаат слух за предлози на членови. Овој форум е ист со години.Кога-тогаш може да им здосади на некои. Нешто треба да се смени. @RainBow Извини,ама смешно е ради 5 души да си против преместување на тема. Предлогот на @tinka-mace е добар.Нека се направи една анкета и нека има гласање. За две теми да се преместат е пишано,не за сите.Евентуално некој би барал и за други во кои се гледаат лицата на членки.Секако дека нема да бараме „Фемина Инстаграм“ да се премести во Скриено Катче.
Ја те знам. Мислев дека не се криеш озбилно. Сори ако погрешно сум сфатила. Те неам на фб ама те знам и од фб башка. ОдаВна уш пред да те знам од тука.
Се нешто ви пречи на форумот Анонимност? Ме заебавате нели И во скриено катче да е, џабе е, ставеш ли слика, не знам како очекувате да останете анонимни. Еве стварно не знам. Или уште се убедувате дека ќе сте анонимни и сте анонимни.
Еднаш до два пати годината чистка прам на фб Моментално немам никој од форум. Мхм... од пред то, а? И? Како ме позна? Ова озбилно... Имам прашвано неколку пати на 40ка, како се препознавате една со друга на ФБ и сеуште не ми е јасно.