Скриено катче не се гледа кога ќе се одјавиш од форумот или кога немаш профил. Исто така, побезбедно е да биде таа тема таму за нас поактивните членки, ете барем пример “Форумски идол” да има пристап. Затоа што секој може да симне слика и преку фотошоп да стави глава или тело и да рече “еве ме”. А има членови кои си ставаат слики од цело лице, па пак се анонимни на некој начин бидејќи не ни знаеш дали се вистинските тие,ниту пак име и презиме им знаеш.
Пак не е гаранција, затоа што ќе ти ја препратат сликата и завршена работа. Нема анонимност кога си решил да ставеш слика. Одма ќе најдат начин ако сакаат да те откријат.
Тоа знам. Подло е. Ама ако е во скриено катче тоа ќе се спречи бидејќи ние меѓусебе донекаде се знаеме. Сем ако некој од нас решава да биде крт.
Од ждм , такви некои кај што беше "најгласна" . Ми остави впечаток што се двоеше со твоите размислувања и отстапки на мн начини и по мн прашања. У лп некои детали ако сакаш.
Е да... и таму имав проблеми со раководство Ајде, лп.. ама не знам зошто лп? Ептен е сензитивно нешто?
Хм... Па не знам. Не. Не знам дали сакаш да кажувам тука да не те препознае некоја оти бум беа ептен тие теми излагаа обавезно. Голема гледаност имаа.
Па јас од лево на десно око не верувам, не па на сите форумџики . Башка и до сега можеле да гледаат повеќето... Не знам што да кажам...
А сите се знаат меѓусебе само се прават демек не, и споделуваат профили. Нејсе, пак ќе кажам убаво би било да се премести темата.
Кртот Сега ме насмеа. Овде како се споделуваат лични податоци, слики, профили уште мислете дека еден е крт и има начин да си ја зачувате анонимноста? Ако сакате никој да не ве знае, не се дружете со никој и не споделувајте слики.
Приметив дека напрај чистка, ама нема врска. Иначе, што се чудиш за препознавање на фб... 3-4 да се поврзат меѓу себе на фб, ти со еден да си пријател, одма другите ти ги вадат како предлози - по заеднички пријатели можеш да видиш од каде е, кој е кој. Не треба да си екстра паметен или којзнае какви детективски способности. Имам дел од членките на форумот на фб, и врз основа на заеднички пријатели фб ми дава предлози. Нормално дека може да ги препознаеш, ако читаш редовно, особено во 40ка.
Па јас ја познав по пишувањето и една слика порано имаше ставено на фб и тука. Ја знам која е, и повеќето членки имам познаено, само не се лигавам и не споделувам никаде. Сметам дека не сум јас таа која треба некого да посочи.
Мислам дека е безвеза што си кажувате кој кого знае, како што е безвеза и некој да се прави изненаден и увреден од каде луѓе го знаат а става слики од себе. Ептен детски -ееее јас колку членки познавам... И што, медаља да не треба за љубопитност?
Викаше во 40ка, слободно која ме познае нека ме додаде, не се кријам јас, додајте ме, ќе ве додадам и сега ги избришала Да не знаев колку години си, да не ми беше лејм ова, ама сега кога знам, ептен е лејм