Ако користите Chrome, нивното Dark Mode се однесува само на горниот дел од пребарувачот каде што стои линкот, а не на остатокот од пребарувачот. За остатокот од пребарувачот, направете го ова. Еве кај мене како изгледа:
Јас немам андроид на телефонот, huawei е. Самиот пребарувач (не знам кој е) има night mode како опција.
Зошто нема модератор за категоријата другата наука? Тоа темата за баење многу внимание добива во последно време, бар модератор да имаше броевите да се тргнат.
@RainBow @Mihajlo @Femina Шо бидна со недосатокот на модератори? Ене има поддршка за @theowndemon да е модератор на Секс, и колку што сфатив, и таа сака. Барем тоа решете го.
Имаше пред неколку години некаков си избор на модератори се пријавуваа луѓе на кои теми би сакале да бидат. Ама што и како беше понатаму не ми текнува, само знам долго време траеше процесот
Има конкурс за модератори. Се пријавуваат членови и администрација одбира кој мисли дека е соодветен. Не е ова ај преку ноќ ко печурка да никне некој рандом. Дека фалат, фалат во некои категории и треба да си размислат за нов избор на модератори.
Да не треба избори да се пуштат, па по школиве да гласаме, па ДИК да брои, па прогласување, па втор круг, па процедури??? Треба промена на дел од постоечките и треба нови модератори. Форум е, не е научна фантастика и не треба администраторите да се глуви на барањата на членовите, одамна се бара нешто вакво.
Не солам памет. Само кажав како се бираат нови модератори, оти гледам бараат, а не оди тоа така за 2 минути.
Ги заболе нив за нашите барања и желби. До толку да се немало почит кон членовите кои им го одржуваат во живот форумов..
Сега за сега нема планирано нов конкурс за модератори. Не знам за понатаму како ќе биде. Инаку, за @theowndemon се согласувам со вас, ќе видам што може да се направи.