Може го има некој поставено прашањево, а може и не, многу страници се за да вртам и да барам Ако може некој да ми каже како да ставам слика во Потпис. Како на пример еве сега имам Never run faster than your guardian angel can fly, епа на тоа место сакам да ми стои сликичка, само не ми успева некако цело време пробувам, само линкот го дава Благодарам однапред
Сакав да прашам , што се случува со позадината на кафе муабети? Зашто е со позадина од вип? Поубаво изгледаше со обичнаа
Како не,поубава била старата! За нова година кога ВИП ќе даде по еден Самсунг галакси за најумните феминки што се поздравуваат во специјален поздрав минимум три пати дневно, ќе видиме дали ќе ви биде поубава старата!
Се што кажувам е жива вистина! Така што бидете ажурни,да нема запоставена феминка! Тие што Лилит ќе ја поздрават,автоматски добиваат плус 5 бода! Пошто Билката ми среди да ме вработат у ВИП,морам да соработувам вака! Арно си е,не туку го мрчете. Да не сакате розе позадина?!
Јас сакам! Оваа мн темна е,некогаш кога ќе ми е стемнето пред очи,нема да ми се отвара Фемина Е ај баш да видиме шо ќе испадни,знам дека не е готова... ВАжи бе,одсега поќе ќе се поздравуваме,нема проблем Тебе најмногу А да,со среќа за работата. П.С. Мајката Yipi,ова женски форум е,мажи нека стават
зошто не ми ја покажува сликата во потписот? и кога го отварам линкот, ми вика дека не може да се отвори страната
На моево прашање никој нема одговор?....Епа каде тогаш можеме да пишуваме пофалби критики забелешки за форумот?
Мислам дека билката ја заклучи на неодредено време поради препукувањата што настанаа. А кога ќе ја отклучи, од неа зависи