Ти благодарам за исмевањето, се надевам се олесни. Сега каде е Реин овие глупости да ги избрише, ама нема, ќе се тера мајтапење и исмевање член до сабајле. Браво, продолжи понатака, јас немам намера да учествувам а уште помалку да се правам паметна. Секое добро.
Јас стварно сакам да знам која е огромната разлика меѓу да си правиш журка на респиратор и да завршиш на респиратор? Сериозна сум скроз. Што сакаше да кажеш?
И мене една членка ми кажа во која болница да си чувам место на респиратор, па мислењето уште стои. Ај што не е избришано, уште и имаат образ некои лајкови да ставаат. Очигледно е дека форумот не презема ништо за насилтво кон одредени членови, дури и го охрабрува во одредени ситуации. Не знам што ве изненадува, како секоја друга социјална мрежа. Поминав само тоа да го кажам. Немам некоја посебна волја да придонесувам на "женски" форум кој работи против своите членови.
Па Ана рече дека ти се интересни такви ликови како мене, "пацифисти" со розеви очила итн, ти си била бунтовна итн. Епа еве јас форумот не го доживувам како место како тебе, туку лабаво. Затоа може и не ме "погодува" кога ме бришаат, банираат, опоменуваат, па не се жалам постојано.
Јас го сфаќам форумов сериозно. Оти е слика на реалниот живот. А сликата ни е, ко Пикасо да ја цртал. Очите в уста, носот в г*з
Па нели е тоа ремек дело? Исто како и во животот, не мораш со сите да се занимаваш и не мора сите да се занимаваат со тебе
Па ваљда во тема соодветна за такви мислења, корона - ова - она. Значи бараш од мене да актуелизирам 3 месеци старо мислење, да се ставам на тапет мене и членката која го напишала, па и сите што го лајкнале и во следните 3-4 теми само тоа да биде тема на зборење. Дали е оправдано, дали не е оправдано, дали сум заслужила, дали членката мислела тоа или не, дали е во ред или не е Не, фала Чувајте си го мислењето.
Ќе почекаме кога ќе имаш ти некаков конфликт со некого за да ти кажеме колку нас ни е кул а ти будала си што дискутираш. На сред дискусија ќе се вклучуваме со - Што им е на овие, свашта, немаат попаметна работа. Да го пишеше ова некоја што никогаш не се бунтува за ништо, не влегува во дискусии и конфликти ќе разберев. Ама ти ли сине Бруте?
Па, да ти пишев во порака да те прашам ќе беше зошто во порака, зошто не јавно... Пиши ми во порака ако не сакаш да актуелизираш старо мислење.