Dechki, zoshto e baniran vitaly? Mislam, chlenot zasluzhi ban, imashe mn prichini, ama me interesira shto konkretno se desi.
Ова поодамна мислев да го прашам: Зошто има две теми за љубовни проблеми? Едната е "Љубовни проблеми и совети" другата "Ми треба совет и мислење". Која е разликата, ако воопшто има? Прашувам бидејќи втората мислев е општа за секакви проблеми, но пред некој ден ми преместија мислење бидејќи не беше љубовен проблем.
Дали и зошто е банирана DAngel? Проверив и во темата за известувања за банирани, ама одамна не е нешто ажурирано. Последно видов бришења во темата за женски совети, ама не видов нешто повеќе навредливо од неа спрема троловите од сите останати кои имаа пишано Заради тоа беше или?
Зошто темата Здрава врска е заклучена? Мислам дека би имало добри дополнителни коментари и дискусии. Знам дека темата е отворена со опширен и добар текст за кој мислите дека е доволен само тој да се прочита и веројатно така и ќе остане, само ете си прашав. Иако мислам дека подобро би било да ја отворите за одговори, кому му е битно моето мислење. Сепак се обидов да предложам. За да не мора некои работи поврзани со таа тема да ги пишуваме во Сакам да кажам.
Се согласувам, мислам дека треба да стои отворена темата па сите да дадеме по некој совет. Темата е вредна за дискусија.
Не. Туку кога ќе пишуваш ти мислење, ќе стиснеш во вметни цитати и тоа мислење ќе го цитираш (заедно со другите кои си ги додала во цитати). Се наоѓа корисно ако треба да цитираш повеќе луѓе во еден одговор.
@Femina @Mihajlo @RainBow Сакам да си го вратам профилот! Не знам дали и другите модератори можат да помогнат. Не знам пасворд, не знам пасворд на мејлот на кој ми е направен. Секому може да му се деси посебно кога е подолго на форумот ама мора да постои решение. Може ли да ми помогне некој? Од крај декември чекам администраторите да пишат кај Реин ама не пишуваат.
Бидејќи не е дозволено да се користат два профила истовремено, ќе ти го банираме другиот профил за да продолжиш да си го користиш овој.
Имам еден проблем. Одамна ми е направен профилот и автоматски си се највувам секогаш бијдеќи ми е зачуван пасвордот на веб пребарувачот. На мејлот со која сум регистрирана не го знам пасвордот и не можам да се најавам за да си ја ресетирам лозинката на акаунтот, а ниту пак можам да сменам друг мејл бидејќи не си го знам пасвордот на профилов. Како можам да си го дознаам пасворот? Хелп Плсс.
Кај мене беше исто и ми се расипа тел и останав без фемина. Проба на мејлот со кој си регистрирана да пробаш да ресетираш лозинка, треба да внесеш име презиме датум на раѓање телефонски број и слично... Јас ништо од тоа не успевав да погодам изгледа. Јас никогаш не размислив дека не си знам пасворд.
Преку кој броусер автоматски се најавуваш? Ако си на Хром, оди во сетингс или само изгуглај google password manager и ќе ти го отвори делот каде што сите пасворди ти се зачувани за автоматска најава.