Кога ќе кликнеш на цитирај, ќе ти излезе прозорче со цитираното мислење, па ќе го издвоиш делот што сакаш да го цитираш, другото го бришеш. Или тоа што сакаш да го издвоиш, ќе го болдираш, па ќе се знае на што мислиш
Се извинувам за 1 врз друг пост помина времето за редактирање.Сакам да прашам што се случува кога ќе пријавиш неко мислиње?
Пријавуваш мислење за кое мислиш дека ги прекршува правилата, откако ќе го пријавиш, истото се разгледува од админите,глобалните модератори,модератори и се презема соодветна мерка за истото
Ако сметат админите и модераторите дека треба да се избрише ќе го избришат, ако не мислам дека си останува
Баш сега разгледував во сриеното катче и гледам доле пишува оваа категорија моментално ја разгледуваат Дала и еден гостин.Нели во скриеното катче можат да влегуваат само корисници со сино цветче?
Членовите кои го имаат скриено својот онлајн статус, односно не пишува кога се вклучени, ги пишува како гостини. А вакво прашање многу пати е поставено, можеше да разгледаш низ темава.
Кога ќе влезеш во одредена категоријанапример лице горе има како што е нов одговор пишува нова тема.Стисни на тоа и отвори тема.
Немате дозвола да ја читате оваа категорија. од Hkikica Вчера, 18:53 Категорија » Тема » Зошто ми покажува вака ?
Aко назначиш некој за пријател, во контролен панел од страна ги имаш нивните кориснички имиња и побрзо можеш да дојдеш до нивните мислења зошто ги имаш сортирано како пријатели, место да се акаш по теми да ги бараш форумџиките што сакаш да ги читаш. A за непријател, нема да ги сретнуваш неговите мислења по темиве, ќе бидат сокриени, односно нема воопшто да ти се појавуваат.
Јас имам проблем со најавување од мобилен. Имам Самсунг и на секоја страна функционирам добро, и на сајтов од фемина, ама на форумов никако не можам да се најавам, само да читам. Постои опција и регистрација и најава и ми се појавува делот за кориснично име и лозинка, ама не постои оној бокс кај што треба да внесам податоци. Хелп? Или безнадежно?