од компјутер-прикачи фајл-Choose File-додај го фајлот-готово од интернет-одиш на сликата десен клик-copy image url-одиш одговор и ставаш Img и во него пастираш односно претискаш paste или со ctrl+v
сигурно ова го пишува некаде наназад ама навистина неможам да читам се, па се надеам ке ми одговорите кој код треба да го ставам за да ми излезе тикерчето со слика во мојот профил во делот потпис? пробувам ама не ми успева фала
Што значи например кориничко име Alexa[Bot]Што значи тоа и нема профил,неможе да им се разгледа профилот..
Не можам да ја отворам темата СДК.Мислам се отвара до 2762-ра страна.Наредната не сака,ме враќа пак на иста.
Пробај со друг прелистувач, само на тој начин можеш да ја отвориш, најчесто овој проблем се јавува кога се бришат повеќе мислења.
Не мислите дека е малку без врска што е дозволено да се бришат веќе поставени слики, а невозможно да се бришат мислења? И вака и онака се губи смислата на дискусијата. Еве јас чисто онака избришав слика од моите миленици, а членката која после мене искоментирала...леле колку се слатки... ни крва ни должна излага фрик кој гледа нешто што другите не го гледаат. Не ми е поентата да се дозволи бришење на мислења, туку да се оневозможи бришење на сликите
NEZNAEV KADE DA GO POSTAVAM PRASANJEVO MOZE OVDE MISLAM. BI SAKALA DA SE OTVORI TEMA ZA SAMOHRANI RODITELI VE MOLAM.
Има тема. brak/samohrani-roditeli-t801/?hilit=%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%85%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%20%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B8
Лилит ма, ти изгледа многу си по телефониве и випов, а ? Ако , ако не се бунам чим така сте одлучиле јас си ќутам од сеа за позадините ваква сум
Во темите „Идеи за шминка“ и „Шминка за очи“ (од категоријата Лице) дискусиите се слични (да не речам исти). Гледам дека форумџики поставуваат само слики и во двете теми, а во оваа вторава на почетокот од темата има совети за како да се шминкаат очите, а не слики. „Идеи за шминка“ е наменета за слики, па да се префрлат мислењата од онаа за очи во кои има само слики во темава за идеи, зашто вака се оф-топици.
Не се оф топици во втората тема, бидејки во воведот не е нагласено,дека треба само да се даваат совети за шминка, без слики А доколку има оф топици во првата, истите да се пријават