На темата дека некој знае информации за вас, мене ми се случи истото. Во живо, на последен пишан пост претходниот ден (пред извесно време). Не би да погодувам никнејм без докази, но имам страшна интуиција така да отприлика знам кој член е. Посебно погодува тоа ако си иста личност во живо и на форум и така некој ќе те забоде. Внимавајте.
Не можам да кажам која членка пријавила. Ми се изгубило прашањето поназад низ купот мислења, се извинувам.
Дечкото си бараше некоја тука..на пола жени што коментираат во секс им имаше пишано Ама ти па да не си женска верзија од него хмм
Не ги читав последните мислења, не знам што се случува, ама не мислев на неа, не. Сум забележала дека во некои од темите ќе се развие дискусија, ќе се застрани малку од темата, ќе се избришат дел од мислењата и тука замира дискусијата. Поентата ми е, нема да постои тема која нема да застрани, a би имала активна дискусија. Инаку, секој ќе пише по едно мислење од поактивните и толку.
Дискусија без граници се случува. Спреми пуканки и зачитај се. Модераторот изгледа на викенд во природа е или не знам што