Затоа реков некако да се регулира кој има пристап. Да се полнолетни и да не се мажи. Ако може... ако не може, никому-ништо
Нема поента, не секој сака да е ко тебе со отворен ум. Ако сакаш хот линија имаш многу сајтови, не го претворај форумов во порн хуб.
Знам дека не е секој ко мене. Затоа има теми за секакви на форумов. Не мораш да пишуваш ти во таква тема, ако не сакаш
Што го кошта некој манијак да даде матичен од другарка? Мајка? Или којзнае што... Матичен број е најзабрането нешто за давање зошто тоа е идентитет. Посебно не да дадеш овде на некој ФЕМИНА што незнаеш ни воопшто дали е 20 год или 80 или каков е. Чет си е чет. За најголема транспарентност ете... Одите на мсн и ке се соберите во група. Ќе си ги видите и профилите и подобро од тој доказ да видиш дека е женски профил нема. И секако побрзо ќе оди од чет овде.
Фемина не е фирма со седиште и матичен број. Виртуелна платформа е. Ниту знаеш кој е газда кој е комшија на газдата.
Фемина е Фирма, иначе не ќе може да продава рекламен простор. Газдата го има на интернет, можеш да го најдеш, ако сакаш.
Јас би, ти ако не би, не мора да си член. Просто ко грав. Сум се регистрирала на странски платформи со матичен број. ФБ и Гугл знаат каде живееш, како се викаш, кои ти се пријатели, роднини, што поддржуваш, религија, политичка определба, вкус за музика, спорт, филм, книги ти знаат, каде си бил и се' што ќе напишеш и кликнеш... Им веруваш што прават со податоците?
Доволни се темите. Стварно претеруваш со идеите. Ќе ти швркне нешто во глава и оп не можеш да заспиеш дур не го реализираш. Секс чет бе #секрстам
Затоа ниту сум објавувал ниту сум коментирал со години... А не пак музика или политика. Знаат име презиме и пол. Основното колку да имаш фб. А тие што уште лајната не ги објавиле на фб нивни проблем
Изгледа од тој закон и од работата на ДЗЛП апсолутно никакви познавања немаш. Да имаше немаше такви идеи да ти паѓаат на памет
Мхм... значи и ти не знаеш, пошто и ти даваш по приватни фирми лични податоци. Или не користиш ни една банка? ... Пример...
Да, имавме проблеми баш поради однесувањето на модераторот во темата религија и барав решение, искрено мислев дека ќе ја сменат после нејзиниот скандал (говор на омраза кон верници) но сите нејзини лоши стапки беа избришани (ко ништо да не било) и сите кои што бевме сведоци се повлековме од темата религија (не сме толку активни).. Главните администратори се известени но гледам..никому ништо... тежок апсурд
Знам. Имам и сертификат за gdpr за на европско ниво, а на наше - македонско, со оглед на тоа што не важи gdpr, имам куп работа со ДЗЛП имано. И на предавања нивни имам одено, и директно со нов имам работено. Во мојот тим беше контролор за ДЗЛП. Така да... Од тебе секако повеќе знам.
Блазе си ти. Доста е бегање од темата. Прашањето беше за чет тема на категорија Секс. Ако имаш нешто за тоа да кажиш, кажи, ако не оди друго прај.