Може повеќе да ебеш помалку ќе ти се збори за секс Еве ти реален и чист муабет на темата секс и секс муабети.
Еее пак големата треба да ја отвораме, па дали е жена, не е жена, сложено упм. Ич не сте џинџер балансд
Па мислев дали и натаму да заминам, ама ај реков, да те почекаме тебе за големото финале @WildMk имало нешто, се викало оправдана причина за збирање на конкретни лични податоци. Оти Вајлд сака таков муабет со такви луѓе да праи, не ми е нешто многу оправдана причина. Башка моите податоци се со гдпр заштитени, мислам молим лепо, државна тајна
Дали тоа "херојот за правда и еднаквост" вели да се отвори секс чат ама да се исклучат мажи? Манијаци ќе иделе и затоа да се само жени? Значи само мажи може манијаци да се. Каде се модератори да те избришат сега?
И да има 'манијаци', знам како со нив. Ама ако има мажи кои би пишувале, не верувам дека друга жена освен јас, би чатувала за секс. Барем така се изјаснуваат повеќето. Сама да имам тема, шо ќе ми е?
Баниран е членот, уште еднаш ќе ве замолам сите веднаш да ги пријавувате ваквите пораки за веднаш да се банираат. За четот мислам ова не е прв пат да се дискутира, ако не се лажам. Оди поназад вајлд види, да не се повторуваме. Секој конкурс кој бил објавен, од првиот, јасно е назначено дека е на волонтерска основа, дека кој сака да помогне во уредување на форумот, кој го поминува времето тука и би сакал едноставно да придонесе е добредојден да конкурира. Никој не е присилен, на никој не му е ставен нож под грлото. Ако некој веќе не сака да модерира од било која причина, слободно може да ги извести администраторите. Не се потпишува договор за доживотно обрзување дека никогаш нема откажување. Ниту пак има некоја квота на саати која мора да биде исполнета. Така што модераторите се тука само и само по своја сопствена волја и желба.
Знам дека има. И тогаш јас го начнав муабетот. Мислев да пробам пак, да не има некаква промена во расположението... Статус кво е. Ќе почекам ...
Се согласувам, како не. И така треба да биде. Ако сака маж да зборува за секс, нека зборува со други мажи, а не муабет на жени за секс да го користи за да издрка.
Како би знаеле другите жени дали ти мастурбираш на муабетите за секс или не? Бисексуалка си, можно е. И се додека не се преминуваат граници кои би се поставиле, не гледам проблем и причина сите мажи да се нарекуваат дркачи оти сакаат да зборат за секс.