А каков третман се добива за цитирања од типот ,,Дај да видиме колкав ти и ќе ти кажеме дали ти чини", на мислења од машки членови кои пишале во соодветна тема или побарале совет/мислење согласно со темата? Или ова небитно е?
Леле луѓе. Малку се напорните, најнапорните машки манијаци кои цело време се банираат и се страшно досадни, мора ли и вака сега да се боцкаме? Ама најсериозно? Може ли едноставно да не го правиме тоа? Ете, толку е лесно. Навистина, ама навистина нема смисла ова вашево.
И манијак испаднав на крајот. Прв пат ми е да ме наречат така. Другите зборој горе-доле, сите ги имам слушнато: Дебела, Глупа, Курва, Недомаќинка, Лоша, Не личам на жена... Среќен 8ми март!
Уживај си мам. Ти се праат силни овде, немаат храброст задутре на кафе да те прашаат дали се драпаш, дали си би, и тако даље. Знаеш сама.
Вајлд дај олабави малку, да те нема во секоја тема со по 20 000 мислења, нема да бидеш толку трн во очи. Зар форумов нема правило за ,,postwhoring''?
Незнам шо е тоа "потсворнинг" ама знам дека има знакче "Игнорирај" на секој аватар. И кога ќе листаш низ темите ќе ти стига нофитикејшн "мислењата од овој член ги игнорираш".
Не е секој проблем љубовен Точаче, нелогично е кога некој има нељубовен проблем да пишува у љубовни проблеми и совети..
Па добро, има слична тема во подфорум Психологија под наслов Совети. Само што не е многу активна. Или Разговарај за да ти олесни душата а често даваат таму совети. Заради барањето на членки ( не се сеќавам кои) е затворена темата - Ми треба совет и мислење.
@WildMk Шо зулум направи сега? Само скандали те следат чоек, бетер од celebrity си. Ех, да ми е твојот живот.