Зошто темата "дали физичкиот изглед е најважен во една врска" се претвори во нешо као "финансии во љубовта"? Отворете нова посебна.
Магарешка клупа? Таман си е темата- си кажуваат луѓе, не е најбитен физичкиот изглед, парите се побитни. Еволуција
Не знам дали е се уште валидно прашањето ама на инстаграм karina_na_more дава лични вежби за лице, претплата е околу 14 евра годишно мислам, а можеш и само да и го разгледаш профилот и да видиш кои вежби за лице ќе ти одговараат. Јас веќе 2-3 недели правам и навистина има резултати. Има многу слики пред и потоа.
Здраво сакам да прашам,која е процедурата за бришење на профилот?Не ми кажувајте само,да не се логирам,него едноставно сакам да се избрише и повеќе,да постои мојот профил.Фала
Све може да се избрише,ама ако се сака.Тој што го води сајтот,може да избрише што сака,и кога сака.Затоа потенцирав,да не ми кажуваат,не се логирај,едноставно имам право мојот профил,со мојата емаил адреса да биде целосно избришан.
Vo pravo si.No imashe ednash vakva diskusija kade shto odgovorot beshe deka ne mozhe osven da ne se logirash povekje shto ne bi trebalo taka da bide.Kako shto imaat fb,insta opcija za brishenje na profil taka treba da ima i Femina.
Кога се зачленуваше требало да ги прочиташ правилата И. Замисли на што ќе личи форумов ако се бришеа профилите на кој како му текне. Пример јас и ти сме имале некој дијалог и одеднаш ги избришат твоите мислења. Ќе излезе дека сум си зборела самата со себе
Не е точно.Еден друг многуброен форум како фемина исто не бришеше,но после тоа како и зошто го бришеше профилот со тоа што коментарите на членот си седат а не можеш да го цитираш или да отидеш на негов профил да гледаш што мислења имал...