Mi se pricinilo deka nekoj me citira na odredena tema, fala sepak na odgovorite ,sega tocno znam sto znaci ako ne nadgleduvam nekoja tema
Зошто најчесто не ми стигнува известување кога ќе ме означат во мислење? А направено ми е да ми стига.
@Angie1432 Известување може да не стигне поради две причини. Прво, ако во мислењето има повеќе означени членови, тогаш известување стига кај првите пет. Второ, доколку мислењето е редактирано и означувањето е подоцна додадено и тогаш не стигнува известување.
Чепкав низ опции и го најдов ова, во која смисла се мисли новости? Ко известувања или нешто скроз друго е?
Мислам дека се однесува на деловите ,,Твои новости" (ова мислам е за тие членови што ги следиш) и ,,Неодамнешна активност"(ова мислам е за сите кои ја имаат оваа опција). Во овој случај сите членови можат да видат што си лајкнала и каде си пишувала.
Држи вода. Оти го наместив "само тие шо ги пратам" и после си реков" леле известувања да не не му стигат". Изветреана сум тое.
Кој ни ги испоизбриша постовите на Сакам да кажам ? А шо паметен совет имав пишано... @Lella ? @referentka ?
Каде да ги најдам смајлињата што ги ставате? Тие од тастатурава не ми се покажуваат во мислењава. Глупаво ми е прашањево ама не можам да се снајдам хаха.
Ако стегнам на тоа одма се праќа само мислењето, не се појавуваат дополнителни опции. Во секој случај фала ти за трудот