Луѓе ве молам превземете нешто со сликите во темата за "смешни слики". Ставете некој плус модератор, не можам да се оправам дека има луѓе што во 2021 постираат вакви слики: Мислам женски форум сме, срамота е вакви бумерски хехенца слики да ни стојат. Полна е темата со балкански сељо алфа хумор, очите од главата сакам да си ги извадам од нечии пресмешки. Сите имаме различен хумор да, точно, не сакам да сум хејтер ама не можам веќе вакви шовинистички шеги4ки да гледам. Ај плс.
'Бумерски' шеги и на 40ка кажуваат. Ќе ме отепаја еднаш оти реков дека не е културно така да се збора. Вклучувајќи ја и @RainBow
Доказ имаш? Мислам, те најдовме појмот за културно зборување Смешните слики се огромен проблем, оти забегуваат ептен, нарочито се полни со шовенистички слики од малокурести мажиња. А мислам сите уживаме во добар meme и добра смешна слика. Тука дефинитивно треба да се поработи малку. 40ката се куп жени кои си алапачаат меѓусебно, не можеш на исти стандарди да ги држиш. Ако не ти одговара можеш да не читаш, оти ако имало некоја "бумерска" жена, таа е и онака за 15 минути отидена во заборав 3 страни поназад
Знае ли некој како може да се прикачи слика? Пробувам на тоа за слика и ми бара URL? Кога го напишам името на сликата, се стави божем некоја слика и потоа кога ја испратам си стои само како IMG, ја нема сликата.
Урл ти е ако прикачуваш слика веќе закачена на интернет. А до испрати одговор долу имаш опција прикачи фајл. Таму сега ќе прикачиш од тел/компјутер со бирање на сликата од соодветниот фолдер. Сликата може да е до 5мб