Дали сериозно во темата "гледање на кафе" почнавте слики од кафиња да ставате? И све тоа да се толерира?
И мене ова ме интересира кога влегов последно 336 страници беа, сега се 334, не беше толку оф топик или можеби сум грешка.
И мое мислење избришаа каде што објаснав зошто вакцините делуват магнетизирачки и зошто е тоа така. Тоа ако беше офтопик баш во контекст на темата незнам што да речам. Тогаш да отворат уште една тема. Корона и магнито. Ова со бришењево станува малигно.
За технологијата поврзана со вакцините за полесна апликација и заверите демек чипот создава магнетно поле за да си играат луѓето со парички.
Јас напишав тоа што требаше да напишам ама тој што го избриша мислењето изглеа му сметаше мојот коментар.
За сите овие години на Форумов безброј пати сте ми бришеле мислења, ниеднаш не сте ми дале образложение, ниту сум ви побарала. Ама еве првпат барам одговор од вас: зошто ми избришавте две мислења во тема Политика (НР Кина нова светска сила) каде разговаравме со еден член за значење на почесен конзул. Кој ги избриша и зошто побогу? @RainBow @referentka @cresa-jagoda??
Па сега, значењето на "почесен конзул" може да оди во контекст на секоја тема од Политика и настани, офтопик би била во другите категории. Нема белким за секој термин и поим да се отвораат нови теми. Каква тежина ќе има таква нова тема со таков наслов? Никаква нормално. Зошто таква ригидност?
Не, може само да го напуштиш разговорот. Тогаш кај тебе ќе се изгуби пораката, ама кај соговорникот ќе стои.