Ај да прашам дали можам негде да видам дали некој ме има цитирано во некоја тема ? да не ги отворам сите по стопати..
^^ Пример овде, под ТЕМА: Прашање за форумот? имаш празен простор. Тука впиши го твоето корисничко име и ќе ти излезат сите постови каде што се појавува.
како да го пронајдам... ? Здраво на сите. Сакам да ве прашам како најлесно можам да најдам еден корисник на форумов т.е. мислењата и темите поставени од страна на него. Значи му го знам корисничкото име на форумов, само дали можам да најдам на побрз начин секое мислење или тема напишана од негова страна ( за да не читам се по ред ) Ќе ви бидам многу благодарна доколку ми помогнете.
што е финтава со мислењава ?? цел ден ми стојат на 89 :roll: не дека сакам само да ги редам туку ме зачуди
Зошто ми е избришано мислењето во Предизвик за Фемина читачите.. Па ако сметате дека не ее во ред тогаш и оваа избришете ми го....значи то мислење го пишував 2 часа...
Да бе да, богами треба време да копираш толку многу туѓи реченици од други сајтови. Не зезај, сите критики под имињата на книгите ти беа од сакамкниги.мк. Она го пишувала, бре.
Ау, сешто има. Секој што чита книги сигурно прво побарал на интернет за книгите критика, содржина нешто. Познато ќе им биде. Имам јас забележано дека имаш коментирано за една книга во категоријата и те прашав по ЛП, но не ми кажа. Се чудам зашто..
Девојки оваа категоија „кафе-муабети“ се бројат мислњата таму? Бидејки оставам коментари и останува секогаш истиот број Малку се збунив ама ајде нова сум
Некоја тема што си ја направила и не е активна некое време,па одиш на тоа копче и се појавува во активни теми
Ке се отклучи ли темата - Модни критики за храбри феминки , ја пратев редовно ама не бев зачлената и оп се заклучила поради лажни слики штета многу интересна беше јас не ја начекав