Сеа па уште толку ме замисли. Бриџа мош е дрска и безобразна некогаш, ама има срце планина Ајде, Ќе научиме ваљда што беља има направено
Како е оф-топик видеото за ситуацијата во Афганистан и придонесот на САД за истата? Нели темата е за Актуелни политички настани? Поактуелно од видео од вчера, не знам шо е. @RainBow ?
Како што можеш да видиш во темата видеото стои. Бла бла бла е оф-топик и тоа беше избришано. Доколку се нема конструктивно мислење некогаш е подобро да не се напише ништо, отколку да се спамираат темите со едно-две зборчиња.
Чекајте сега, ако опфаќа сензитивна тема тогаш зошто е привремен бан? Каква е таа тема? Што ако кога се врати еве мене ми се стаи за нешто такво? Мислам..кога веќе се банира и се дискутира за тоа, пожелно е да се знае причината.
Претера во темата Актуелни политички настани, ја навреди вајлдмк со мислење кое се однесуваше на нејзиното силување.
Лошо се чувствувам што прашав ама, добро е да се знае какви членови може да има на форумов. Само жално и штета што има навреди за вакви работи, на форум за жени од жени.. Вајлд ако прочиташ, ти се извинувам лично што повторно поставив прашање во врска со ова, ама добро е да бидеме свесни и за жал, да бидеме претпазливи што споделуваме за да не се употребува против нас.
Кај мене стига, ама мнооогу ретко. Еднаш ми пишаа после кузнај колку време и се степав оти не сфатив за кој пост е. *Мубаетот погоре