Можеби ќе ви звучи смешно, но ве молам помогнете.Ми се изгубија опциите тука на форумот не можам ниту да ставам смајли, ниту да болдирам нешто, ниту ништо. Како да ги вратам? Еве слика како ми изгледа од вчера.
Ќе штиклираш да покажува и година на раѓање. А за тоа ако ти е грешна мислам дека со модератор треба да контактираш.
Со администратор треба да контактираш @Femina и @Mihajlo се администратори. Не знам дали @RainBow може да го среди тоа.
Дали има dark mode форумов? Не успеав да најдам. „Потемна позадина“ ми ја прави сивата боја само малку потемна.
Долго време се мислам да пишам, ама се заборавам никако да дојде моментот. Дали темата анксиозност има модератор?? Мислам дека во темата се се пишува освен за анксиозност т.е мислам дека темата е за анксиозно растројство, луѓе со дијагностицирана болест на анксиозно растројство да споделуваат, а не секој што ќе го заболи глава, врат, ќе му пресконе срцето, ќе го заболе нокт си слл. Темата скрос има изгубено смисла. Или нека се разграничи некако тамата нека остане оваа и плус уште една. Имаше некаква идеја за дневник на анксиозни, што бидна со тоа. Добро беше идејата, барем тие што долги години се соочуваат со оваа состојба да има кај да споделат за состојбата и да се прават упдејти, а не за секое психијатриско растројство и за секој симптом се пишуваа во таа тема.
Пријавете мислења кои сметате дека не се соодветни на темата, па ќе видеме што може да се стори. Во глобала дискусиите се од лица кои имаат дијагностицирано анксиозност, но има и такви кои сакаат само нешто да прашат, па некој им одговара и си оди дискусија.